zabafilip Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam, Znalazłem jednego wolnego blacharza w moim regionie ( inni terminy po 2 miesiące ). Ile mogę mu dać za taką naprawę, bo nie wiem co mówić jak da jakąś cenę. <bmw_2> Foty Poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 +/- 1000zl. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabafilip Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Z malowaniem i z częściami chyba Mi chodzi o same klepanie. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Z malowaniem i z częściami chyba Mi chodzi o same klepanie. Blacharz za to wiecej jak 300zł nie powinien wziac , wlasciwie to tu nie masz wiele do roboty z lakierem całosc 500zł maks 600zł :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabafilip Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Też tak myślę. Wystarczy to pociągnąć i trochę wypukać <bmw_1> Z terminami teraz są takie jaja, że nawet niech skasuje 400 ale niech robi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Z malowaniem i z częściami chyba Mi chodzi o same klepanie. Blacharz za to wiecej jak 300zł nie powinien wziac , wlasciwie to tu nie masz wiele do roboty z lakierem całosc 500zł maks 600zł :wink: blacharka to może i 400 ( ekonomicznie ) +części a do tego co najmniej 350zl od lakieru za element a chyba są dwa ( nie ma tego zdjęcia ale chyba lewy tylny błotnik też jest uszkodzony i trzeba go będzie prysnąć ). Z reszta niech napisze później ile zapłacił to sie przekonamy. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabafilip Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 200 dałem za części. 200 kasują od sikania za element. Błotnik mam ok ale na rancie jest bez farby - nie wiem czy da się to pocieniować żeby całego elementu nie trzaskać. ( myślę że 450 dla lakiernika starczy, bo trzeba będzie pastą wypaćkać i barankiem pas tylny pomalować ). Jutro jadę do blacharza, zobaczymy ile powie - jak mu pokazywałem zdjęcia to mówił, że trzeba przyjechać. Pozdrawiam <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Sama blacharka 200-300zł i 3 godziny pracy. BMW ma twardą dupę co prawda,ale to prosta sprawa. Tak samo miałem dupę strzeloną w E34. P.S.autko zdrowiutkie widzę,nawet pod zderzakiem piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabafilip Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 147 tys przebiegu, serwis do samego końca. Nie pytajcie ile dałem i to u nas na miejscu [ Dodano: 24 Październik 08, 18:59 ] Blacharz skasował 300 zł, ale musi poprawić bo mam kilka zastrzeżeń ( np. cieknie woda spod lampy ). Lakiernik na środę zdeklarował 250-300 zł. [ Dodano: 27 Listopad 08, 18:12 ] Koszt całej naprawy: - Zderzak + 2x lampy -200 zł - Blacharz 300 zł - Lakiernik 300 zł Koszt całości 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi