DTM Power Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam, szukam małych podpowiedzi. Moja 316 nie ma oryginalnie założonego licznika z obrotomierzem, na jego miejscu jest zegarek, chciałem zakupić licznik taki z obrotomierzem i tym ekonomizerem wtyczki z tego co zauważyłem oby 2 liczniki mają takie same. Czy trzeba dobrowadzać jakieś kable od cewki zapłonowej do licznika obrotów? czy już są?może ktoś to robił? Za wszelkie porady z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Z tego co wiem,większość BMW ma wyprowadzoną instalację do wszystkich opcji.A to,czy one były,czy nie zależało od ceny auta i wersji.Kiedyś w byłej e34 nie miałem halogenów.jak okazało się wystarczyło kupić halogeny i podłączyć do wtyczki,wypuszczonej pod zderzak.I został problem kontrolki,ale wystarczyło wstawić żarówkę i ok. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Power Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 dzięki, za pomoc w tym tygodniu może bede miał licznik na podstawienie i sprawdzimy czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Możesz smiało montowac licznik z obrotomierzem bedzie działal nawet jesli wczesniej miałes w miejscu obrotomierza zegarek.Pare dni temu tez zmieniałem i wszystko działa bez zadnego grzebania w instalacj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Power Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 a będzie działać ten ekonomizer? szczere dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi