nodi Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ostatnio w mojej E36 padla uszczelka pod glowica termostat, zplanowalem glowice zalozylem nowa uszczelke oraz nowy termostat, auto wczesniej sie bardzo grzalo, teraz jest wszystko ok ale martwi mnie jedno dlaczego juz na rozgrzanym silniku górny wąż jest twardy przeciez raczej nie powinien!?..jezeli go mocno scisne jakis stopien ugiecia posiada ale i tak wydaje mi sie ze tak nie powinno byc.....moze ktos wie jak to powinno wygladac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 twardy hmm, zalezy ile masz siły-bmw ma układ chłodzenia cisnieniowy dochodzi to ok 1.5 bara, wiec mysle ze z twoim ukł. wszystko ok chyba ze jest na tyle twardy ze nie idzie go zgniesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jeśli byłoby coś nie tak z układem chłodzenia,autko grzałoby się.Nie ma co patrzeć na twardość węży,bo to samo,co sprawdzanie przez skorupkę,czy jajko jest na twardo,czy surowe.Zaufaj kontrolkom,a będzie ok. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodi Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 aha rozumiem, czyli wszystko jest ok, wskazówka nigdy mi sie nie wyhyla za polowe, dzieki za pomoc!!!!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Nie ma się co martwić.Ciesz się z jazdy ! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi