Marcin84 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam wszystkich, na dniach zakupiłem BMW 525 td kombi i mam z nią mały problem dlatego mam pytanko czy ktoś ma udostępnic zeskanowaną książkę Sam naprawiam BMW serii 5 po polsku?? Proszę o szybką odpowiedz to emali: marcioszka@poczta.fm Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 tutaj masz po angielsku, może coś pomoże: http://rapidshare.com/files/109760600/Sam_Naprawiam_BMW_E28_E30_E34_ENG_up_by_dunaj2.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin84 Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Dziekuję bardzo ale jakby ktos miał dostęp do polskiej wersji to bede wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi