Nx_sz Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam mamy taki problem z kumploem kupił e36 z lampami angel eyes lecz jest taki problem ze jeden Ring jest przepalony i teraz powstaje pytanie? Czy mozna wymienic te diody bo tak jak podgladałem to za bardzo tam nie widziałem czegos do wymiany:/ ale z drugiej strony nie wydaje mi sie zeby lampy ktore tam kosztuja 500zł czy iles tam miały takie jednorazowe uzycie Jak ktos ma jakis pomysł to niech daje kazda myśl dobra Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 może wyjmij lampe z nadwozia i oglądnij ja w koło czy nie ma czegoś;>jakiejś klapki od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Musisz zdemontować lampę i ją rozebrać.Niestety nie oryginalne ringi trzeb wymienić całe.W oryginalnych wymienia się tylko żarówkę,w tych niestety całość.Ringi można dokupić za nie wielkie pieniążki.Spójrz na allegro,jest sporo ofert.Kwestia tylko dopasowania koloru. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi