Tzone Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Witam, pojawia się u mnie taki problem, gdy utrzymują obroty na poziomie ok 2 tys. i gdy chce przyspieszyć to co jakiś czas czuć takie szarpnięcia (chwilowe zadławienie) i wtedy samochód jest wyraźnie słabszy. Sprawdzałem na kompie błędów żadnych nie wskazał. Spotkał się ktoś kiedyś z Was z taką sytuacją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Zawsze tak jest czy od ostatniego tankowania? Dobre paliwo tankowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzone Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tak, zawsze tak jest. Zwykle tankuję na tej samej stacji ale dla pewności nawet wymieniałem filtr paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Znajomy miał taką własnie sytuacje w E46 320D jak jeden wtryskiwacz odszedł do krainy wiecznych łowów ... ale skoro na kompie nie wykazuje błedów to nie wiem co to moze byc u niego ewidentnie wychodziło ze uszkodzenie wtryskiwacza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Znajomy miał taką własnie sytuacje w E46 320D jak jeden wtryskiwacz odszedł do krainy wiecznych łowów ... ale skoro na kompie nie wykazuje błedów to nie wiem co to moze byc u niego ewidentnie wychodziło ze uszkodzenie wtryskiwacza :wink: pompa, przytkany filtr, zacinająca się przepustnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzone Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 A jak sprawdzić tę przepustnicę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi