pio55 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Mam taki problem gdy chce zatankowac moje bmw na stacj benzynowej oczywiscie pb to pistolet odbija jakby zboirnik był pelny próbowalem juz na kilku stacjach i jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razyel Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Musisz odpowiednio włożyć pistolet pod pewnym kątem. Ja mam to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Albo masz zatkane odpowietrzenie... Jest taka mała dziurka w okolicy wlewu. Weź długi drut i go przetkaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 próbowałem juz i tak i srak i nic z tego nie wychodzi jak tylko troszeczke mocniej przycisne pistolet to odcina dopływ. Co do odpowietrzenia to wisziałem tam taka mała szparke u góry wlewu paliwa sprubóje ja przeczyscic tak jak radzisz.Zdjalem nadkole i zobaczylem tam jakis nie duzy czarny zbiorniczek i z piec gumowych wezy biegnacych do srodka samochodu.Dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Ja mam dokładnie to samo,odpowietrzenia nie czyściłem,ale możliwe,ze przytkane,bo czasem wchodzi 60litrów,a czasem 65. Jak wsadzisz pistolet to przekręcaj go w prawą stronę,aż będzie prawie w poziomie. Lejesz na początku trochę delikatniej,później już normalnie. Jak zbliżasz się do końca(na oko parę litrów wcześniej) to znów odpuszczasz i dolewasz delikatniej. Ja tak tankuję od początku(ponad rok - ok.20tyś,km.więc parę tankowań było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razyel Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Jak wsadzisz pistolet to przekręcaj go w prawą stronę,aż będzie prawie w poziomie Ja właśnie tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi55 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 A jak szybkie tankowanie i nie do pełna do włóż tylko kawałek do wlewu i oprzyj go. Wduś do końca i zablokuj. Ale uważaj. W tej pozycji nie odskakuje Lub tak jak powyżej sugerowali. Pistolet w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 E34-Patryk, bo czasem wchodzi 60litrów,a czasem 65. Może ta różnica wynika z tego że dystrybutory są podkręcane na różnych stacjach , ja już sie z taką sytuacją spotkałem . Zbiornik miał 45 l a weszło 48l i już tam nie tankuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Albo bajura lipna i pieni się jak mydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi