jacob Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 a wiec 2 miesiące temu przesiadłem sie z e 36 na e39 i teraz tak 2 razy zdarzyło mi sie ze auto podczas jazdy niema takiej mocy jak powinno tak nagle zaczyna cząść na korzdym biegu ,jak sie juz bujnie to idzie ale to nie to jeszcze i po czasie przechodzi i jest ok co to może być ????? jest to 523 z 2000r może mi ktoś pomuc ??? dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Coś mi się zdaje że ktoś już języka ojczystego nie pamięta-jedz na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 no sorki za błedy w pisowni ale miesza sie czasami pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Moga to byc cewki,ale jak kolega mowi najlepiej jak cie podepna do maszyny i wykaze wtedy wszystkie bledy.Zwlaszcza ze szkociki nie za czesto udaja sie na tego typu serwisy. Tak na marginesie to czy to z toba pisalem na emito ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 no jasne ze zemną hehe jaki to małe wszystko co nie , zadzwonie do ciebie spoko ,pozdrawiam [ Dodano: 12 Październik 08, 19:09 ] nie to nie do ciebie miałem dzwonić hehe pomyłka ale fakt pisaliśmy tam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi