domin26 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 czesc dzis chcialem wymienic klocki zabralem sie za robote.po demontazu kola zobaczylem ze potrzeba imbus nr 7....czy wogole takie mozna dostac.musialem odpuscic sobie robote na dzis.moze mozna jakos inaczej rozprawic sie z tymi srubami? nie popuszcze im i nie skozystam z mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 W kazdym dobrym sklepie z narzedziami do kupienia na sztuki. lepszy ok.7zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin26 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 dzieki bo kolesie mnie nastraszyli ze bedzie ciezko. pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Właśnie kupowałem tutaj w Norwegii imbus 7,bo musiałem rozkręcić zacisk, z tym że tutaj zapłaciłem ok.50zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 czescdzis chcialem wymienic klocki zabralem sie za robote.po demontazu kola zobaczylem ze potrzeba imbus nr 7....czy wogole takie mozna dostac.musialem odpuscic sobie robote na dzis.moze mozna jakos inaczej rozprawic sie z tymi srubami? nie popuszcze im i nie skozystam z mechanika. komplet dobrych (wystarczających) imbusów to wydatek ok. 30 pln, posiadając bmw warto również kupić komplet torxów (gwiazdki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ja jak kupowałem komplet kluczy to zainwestowałem w takie lepsze za 150 zł, ale w komplecie były torksy o 2 rodzajach ,,gwiazdek" ampule no i koleś dorzucił mi pokrętło z dwoma przedłużkami. opłacało sie dać troszke więcej, bo klucze dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi