pio55 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witam czy ktos z klubowiczów orientuje sie gdzie mozna kupic simeringi do tylnego mostu na póloski bo nigdzie nie moge ich znalesc. Ewentualnie moze ktos zna wymiary tych uszczelniaczy??? Mój samochód to BMW E36 316 z 1992r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 oryginal w bmw okolo80zl w jeleniej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 No co ty gadasz poważnie?? ja pytałem chyba wszedzie i mówili ze nie maja.Mozesz mi powiedzieć gdzie dokładnie to maja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi