domin26 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 CZESC KOLEDZY CZY KTOS WIE ILE MOGA KOSZTOWAC KLOCKI HAMULCOWE DO E36 318is. MOZE JAKIS ADRES SKLEPU WE WROCLAWIU GDZIE DOSTANE PO DOBREJ CENIE CZESCI DO BUNI. POZDRAWIAM <bmw_1> [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 w intercarsie klocki lukasa ponad 100 kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin26 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 PODAJ MI ADRES LUB TEL DO INTERKARSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 CZESCKOLEDZY CZY KTOS WIE ILE MOGA KOSZTOWAC KLOCKI HAMULCOWE DO E36 318is. MOZE JAKIS ADRES SKLEPU WE WROCLAWIU GDZIE DOSTANE PO DOBREJ CENIE CZESCI DO BUNI. POZDRAWIAM <bmw_1> [/b] no... auto-chip na przedmiejskiej 1, przy okazji wymienią w razie potrzeby a co do klocków to ja do siebie wrzuciłem ATE - zupełnie inna jazda a raczej hamowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 polecam klocki Jurid, miałem je w e36 w połączeniu z tarczami Brembo i byłem zadowolony, zero pisku itp polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin26 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 czesc dzieki za doradzenie mi.ale mam nowy problem. kupilem klocuszki i zabralem sie za montaz....a tam psikus w postaci imbusa nr 7. czy wogole jest taki dostepny? bo musialem zlozyc bez wymiany.moze jest jakis sposob na te sruby.pomocy bo musze jutro je zmienic a uparlem sie ze to zrobie sam bez pomocy mechanika. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Co tam jest takiego na imbus 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Co tam jest takiego na imbus 7? docisk klocków , taka jakby prowadnica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 u mnie na imbus przykręcona jest tarcza do piasty, a zacisk przykręcony jest do jarzma 2 torksami, jarzmo przykręcone jest na 2 sruby 17-stki ale nie ma potrzeby go zdejmować. wystarczy odkręcić 2 śruby na torksa z tylu zacisku nr nie pamietam i wymienic klocki. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Imbus 7 dostaniesz, ale raczej n ie w kompletach, a pojedynczy. w E34 jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groocha Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 to nie imbus tylko torks, popularnie nazywany "gwiazdką" ja wymieniałem u siebie klocki i tarcze i wlasnie tam byla ta gwiazdka w tych prowadnicach od zacisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Rozrozniam "gwiazdke" od imbusa Mozliwe, ze sa rozne wersje, ja mam e-34 tds z 92 roku i jest na imbus 7 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Rozrozniam "gwiazdke" od imbusa Mozliwe, ze sa rozne wersje, ja mam e-34 tds z 92 roku i jest na imbus 7 <bmw_2> dokładnie , bmw początkowo montowała silniki i inne elementy na zwykłych śrubach , potem zaczeli wprowadzać torxy i inne wynalazki . Tak żeby zwykły "kowalski" nie zaczął majsterkować przy silniku ... a kiedyś tylko specjalne warsztaty miały te klucze do takich typów śrub i nakrętek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak wspomniał Pudzianek_19,torksy wprowadzono,by utrudnić przeciętnemu Kowalskiemu grzebanie przy aucie,by z byle problemem pojechał do A.S.O. i zapłacił 500 pln za dokręcenie śrubki.Torksy są ogólnie dostępne.Zestaw dobrych kosztuje ok.150 pln.Kupiłem firmy BAHCO i polecam.Nie do rozwalenia. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 no i ja muszę teraz kupić sobie torxy , mam tylko te do wkładania a nie mam nasadek , i mówisz że za 150 zajebiste , hmm to nawet nie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi