szafarzszafarz Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam czy moja bmka może łapać lewe powietrze przez przepływomierz??? Przepływomierz ma wyrwane takie małe dziurki przy zatrzaskach mocujących górną pokrywe dziurki o wymiaracz 1cm na 05 cm takie malutkie i czy to ma jakis wpływ na prace silnika dzirki sa tak usytuowane że są przed filtrem powietrza czyli mnie sie wydaje że to nie powinno miec znaczenia ale nie jestem pewien wiec prosze was o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 jeśli przed przepływką to nie będzie miało wpływu na pracę silnika, ewentualnie jakiś syf Ci tam wpadnie i problemów sobie narobisz Ja bym wymienił pokrywę na drugą -"całą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi