donMAGIK Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 mam kilka pytan co do xenonow jak najlepiej je zamontowac w bmw e34 czy nie beda mi kolidowac zarniki z lampami black hella i czy czeba cos przerabiac w lampie ktos mi mowil ze ta blaszke w lampie musze przerobic serdeczne dzieki za odpowiedzi... pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ja montowalem u siebie i nie bylo zadnych problemow, jedynie co musialem zrobic to w dekielkach wywiercilem dwie dziury na przewody a te kabelki usunąłem. nawet komunikaty sie nie wyswietlaja o spaleniu zarowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Lukasz powiedz gdzie kupiłeś i jakiej firmy bo tez bym chciał założyć ale słyszałem ze po założeniu xenonów zapalają sie komunikaty o spalonych żarówkach. Może ty masz jakieś wybitne, współpracujące z BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Ja zalozylem do swojej e 34 Zestaw Hid 6000k i zadnych problemow z zsygnalizacja spalonych zarowek nie mam. Operacja polegala na wycieciu otworkow w dekielku na przewody i gumke uszczelniajaca. Kabelki zasilania podlaczylem pod przewody ktore wczesniej wpiete byly w zarowke pod dekielkiem.Pozniej podjechalem na przyrzad aby chlopakimi ustawili lampy tak jak trzeba Sam montaz to okolo 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 http://company.yellowpages.pl/Polska/slaskie/Zabrze/89739/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi