boju21 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 witam klubowiczów mysle ze tu u was znajde pomoc!pare miesiecy temu kupiłem bmw e36 2.0 cały czas wszystko było super az do chwili gdy zapalił mi sie abs i nie chce zgasnac byłem u najleprzego elektryka w miescie i po podłaczeniu do komputera stwierdził ze nie moze sie połaczyc z ze sterownikiem abs i nic wiecej pojechałem wiec do znajomego elektryka i on stwierdził mi ze w ogóle nie dochodzi prad do skrzynki z przekaznikami od własnie tego abs gdzie moze byc blad??? strasza mnie ze trzeba szukac i rozbierac całe auto a tu zima idzie a ja bez wspomagania hamulców!mozliwe ze tak nagle sie stało zanikł prad czy cos??/z góry bede wdzieczny za jaka kolwiek pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/pomocyzapalil-sie-abs-vt9240.htm?highlight=#72440 po co zakładasz drugi raz ten sam temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi