Tzone Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam, pojawił się u mnie taki problem, że cały czas chodzi u mnie wentylator chłodnicy, bez względu czy silnik jest ciepły czy zimny. Nawet wystarczy, że przekręcę zapłon i wentylator zaczyna pracować. Dziś podłączyłem na kompie pojawił się błąd czujnika temperatury i błąd wentylatora. O jaki czujnik chodzi i o co chodzi z tym błędem wentylatora? Jak się za to zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czujnik jest na wezu od chlodnicy,dwie usterki rzadko spotykane. pojedz do kogos kto dobrze okresli co jest,tym wentylatorem steruje komp silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Proponuję diagnostykę w Jetronik we Wrocławiu na ul.Opolskiej.Zapłacisz 250 zł,wszystko sprawdzą na kompie,skasują błędy a jeśli usterka jest niewielka to od razu ją usuną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzone Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 czujnik jest na wezu od chlodnicy,dwie usterki rzadko spotykane. pojedz do kogos kto dobrze okresli co jest,tym wentylatorem steruje komp silnika a gdzie konkretnie na załączonym obrazku jest ten czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi