Paweł Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 No no, mega klip.Tym razem Mordulec przeszedłeś samego siebie bmw_beer <bmw_2> . Jak tak sobie oglądamy z żonką klipa, to aż chciałoby się to jak najszybciej powtórzyć. Szkoda że urodzinki są raz w roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 nie no klipe rewelacyjny i ta muzyka jak jedziemy, schumacher.....!! hehehe polewka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 klipek superrr!!! I muzyka do tematu świetna robota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja chce jeszcze razzzzzzzzzzzzzz"polatac" happy_bmw happy_bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Hehe no muzyczke to szumachera od dawna chciałem do czegos wkomponowac i akurat swietnie sie nadało do gokartów natomiast ten utworek w stylu "czeski rock" to znalazłem przez przypadek nie wiem o czym spiewaja ale daje rade muzyczka :drunk: Co do powtórki to ekipa z prudnika (bylismy razem w nysie) szykuja swoj wyjazd chyba na styczen wiec jak cos to mam nadzieje sie jakos podłaczymy do nich <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 piknie uklon_bmw bmw_beer klip rewelacja mam autko 7 osobowe na miejscu wiec w każdej chwili możemy skoczyć przy okazji butelki wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi