Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 A ja tutaj widzę,że chyba w Szczytnej byliście w "Swojskiej Chacie" tak? Hehe Patryk jak moglismy nie odwiedzic tej zacnej knajpki będąc w Twoich okolicach jedzenie jak zawsze na wypasie , niestety brakło chlebków do żurku tak jak pisał Kosa i musielismy sie zadowolic takim "małym schabowym" :lol: :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wyjazd super, atmosferka jak zwykle wyjątkowa, towarzystwo również :mrgreen: Dużo się działo, nie było czasu na nudę, a i pogoda dopisała :mrgreen: Tak tak Marcin, najwazniejsze, że Twoja czapeczka jest cała uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw co tam krwiak na udzie i możwliwość uszkodzenia głowy :twisted: Dziękuje za wspaniałą zabawę <bmw_3> :drunk: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Pola, miłość wymaga poświęceń, a że opony nie wytrzymały to przecież nie wina Marcina . Było mega fajnie a wspomnienia zostaną. Karty faktycznie nie były równo ustawione, kolega banan miał najbardziej wyrywnego, no ale ten zakręt X spędzał mu sen z powiek :wink: . My z Marcinem za to parę zakrętów opanowaliśmy na pełnym gazie i to procentowało. Musimy koniecznie się wybrać na taki wypad jednodniowy z grillem, ekipą i zrobić jakieś małe zawody Maxbimmera, tylko Pablo bez przejazdów na skróty :lol: Żona mi się tak napaliła na jazdę gokardami, że jak tylko urodzi to sama chce jechać pośmigać i oczekuje odważnych maxbimmerek do towarzystwa. Ale będzie HAHAWA... Marcin wszystko już wysłane , więc najpóźniej w czwartek możesz spodziewać się przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 My z Marcinem za to parę zakrętów opanowaliśmy na pełnym gazie i to procentowało Dokładnie tak było kilka razy smigałem ten zakret przy starcie na pełnej kicie i był luzik gokart sie super trzymał i wychodziłem z zakretu lekko bokiem zreszta na kamerce bedzie jak to wygladało .... niestety pod koniec jadac dokładnie tak samo w tym zakrecie zamiast zarzucic tyłem wyniosło mi całego gokarta na zewnatrz no i przywaliłem w słup (noga mi juz zzieleniała - wiec idzie ku lepszemu ) a że opony nie wytrzymały to przecież nie wina Marcina Tak dokładnie było , opony chyba za bardzo złapały temperature i wyleciałem z toru ewentualnie mozliwy sabotaz tak jak pisał Kosa wczesniej (Alfonso cos namieszał mi w bolidzie ) albo plama oleju czy cus :drunk: Musimy koniecznie się wybrać na taki wypad jednodniowy z grillem, ekipą i zrobić jakieś małe zawody Maxbimmera, tylko Pablo bez przejazdów na skróty Ja tam jestem jak najbardziej ZA w sumie obiekt zadaszony wiec nawet w listopadzie mozna zrobic wyjazd do nich + jakis grilek bmw_beer Ale wczesniej jakiegos BMW at Night proponuje + jakis akfa-samer-patrol :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ale wczesniej jakiegos BMW at Night proponuje + jakis akfa-samer-patrol Jak najbardziej jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 no nie wiem czy czesi będą zadowoleni że znowu się maxbimmer pojawi katować ich bolidy tylko nie wspominajcie im że wybiera się też killer-paweł !! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Marcin Twoje opony dostały grainingu albo blisteringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Pierwsza część galerii z urodzin: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ale wczesniej jakiegos BMW at Night proponuje + jakis akfa-samer-patrol no fajnie by bylo weszłam na strone aqua parku naszego i niestety do 5.11 jest zamkniete bo wymieniaj ta wode i robia jakies konserwacje :? ale po 5.11 mozemy sie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 super foty miło powspominać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 zdjecia spoko a na aqua samer patrol to musz napompowac kolo ratunkowe albo kaczuchy na rece zebym sie nie utopil.Czekam na filmik z tej jakze uroczej wyprawy happy_bmw ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Zdjecia wyszły rewelacyjnie ale i tak nie oddają tego co sie tam działo w 100% czekam na klipa :!: :!: :!: A na BMW at Night proponuje + jakis akfa-samer-patrol :arrow: jestem za :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Fajnie powspominać, ale fotki nie oddają atmosfery jaka panowała przez cały ubiegły weekend. Czekamy na klipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 niech zyje alonzo i jego czeski (GLUTY)spawy uhaha truskawka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witam, <bmw_2> oglądałem "super" fotki <bmw_1> z Waszego wypadu na tor kartingowy do Czech. Bardzo spodobał mi się ten pomysł i podsunąłem go już na nasze forum. To czego mi brakuje, to fachowa wiedza organizatorów (Kosa i Mordulec jak mniemam ) - czyli sprawa noclegu + jedzonko ( gdzie, jak , za ile, może coś polecacie), "dogadanie się" z Czechami (czy trzeba jechać na miejsce, czy wystarczy tel. rezerwacja toru). Z góry dziękuję za podpowiedź - Forum Miłośników BMW http://www.bmwklubpoludnie.pl/ Pozdrowienia z OPR-owa bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Witam, <bmw_2> oglądałem "super" fotki <bmw_1> z Waszego wypadu na tor kartingowy do Czech. Bardzo spodobał mi się ten pomysł i podsunąłem go już na nasze forum. To czego mi brakuje, to fachowa wiedza organizatorów (Kosa i Mordulec jak mniemam ) - czyli sprawa noclegu + jedzonko ( gdzie, jak , za ile, może coś polecacie), "dogadanie się" z Czechami (czy trzeba jechać na miejsce, czy wystarczy tel. rezerwacja toru). Z góry dziękuję za podpowiedź - Forum Miłośników BMW http://www.bmwprudnik.wxv.pl/ Pozdrowienia z OPR-owa bmw_beer Hmm wlasciwie to organizacją roczka klubowego zajeli sie Paweł i Kosa :wink: Paweł (niezle gada po czesku) załatwił rezerwacje gokartów w zupełnosci godzina wystarcza i tak po jakichs 15 minutach latania jest ogólny niedowład konczyn górnych :wink: rezerwacje mozna zrobic telefonicznie pod warunkiem ze sie zna czeski bmw_beer Kosa rezerwował noclegi , ale nie pamietam dokładnie jak sie nazywa ten pensjonat w kazdym razie noclegi były w kudowie bmw_beer A co do jedzenia to swietna knajpa po drodze do granicy w miejscowosci Szczytna restauracja Swojskie Jadło albo Swojska Chata nigdy nie pamietam ale jedzenie na full wypasie = smaczne + duzo + niedrogo <bmw_3> Damian a kiedy chcecie robic wyjazd z OPRowa ? bo my tez mamy plan zeby za jakis czas sie wybrac znowu na gokarty , dajcie znac moze jakos sie zgramy i zrobimy zawody miedzy klubowe <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Damian a kiedy chcecie robic wyjazd z OPRowa ? bo my tez mamy plan zeby za jakis czassie wybrac znowu na gokarty , dajcie znac moze jakos sie zgramy i zrobimy zawody miedzy klubowe <bmw_1> Wstępnie planujemy wyjazd w drugiej połowie stycznia <bmw_1> Co do rywalizacji międzyklubowej to Klubem "jeszcze" nie jesteśmy, ale....... :cool: w naszych żyłach płynie etylina więc..... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Damian nie ma tragedii. Tor trzeba zarezerwować wcześniej bo mają tam taki ruch że jak pojedziesz w ciemno, to co najwyżej 15 min sobie pojeździcie. Ja rezerwowałem tor pod nr 602-312-722 i rozmawiałem z jakąś czeszką. Z czechami owszem się dogadam, ale pod warunkiem że mówią po polsku Ale nie jest źle, pani troszkę szfargoli po naszemu, tylko czasami się zapomina i .... No ale wszystko można załatwić pol-ang. Tor jest naprawdę masakra, karty może nie do końca są bezpieczne ale za to jaka frajda bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hej wolne miejsca znalazłem tu: http://www.kudowa.zdroj.pl/paria/ może nie ma ***** ale na głowę nie kapie, jest ciepło właściciel jest ugodowy no i jest blisko aquaparku ps. to ze sie odkręci na prostej linka od hamulca w gokarcie to nic, a jak poszedłem powiedzieć serwisowi ze nie mam hamulców to stwierdził - "no ni ma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Wielkie dzięki z zainteresowanie i szybką odpowiedź <bmw_2>, widać, że jesteście zgraną i zorganizowaną ekipą <bmw_1> , jeszcze raz wielkie dzięki bmw_beer P.S. Jak nasz plan wyjazdu dojdzie do skutku, to wrzucę - odpowiednio wcześnie - informację na Wasze forum <bmw_3> Pozdrowienia z OPR-owa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Druga część galerii: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 spoko zdjęcia fajnie było szkoda że tak krótko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Czemu nie wybraliscie sie do Czech teraz Siedze w jakiejs dziurze na delegacji do konca listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 peszek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 W sumie to dobrze ze trafilismy z terminem idealnie w pogode bo teraz to jest mega lipa zimno , deszcz pada , żabami rzuca [ Dodano: 5 Listopad 08, 07:41 ] Do pobrania klipek z 3 urodzinek Maxbimmer'a :drunk: http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/3roczek.wmv Lub wersja na jutubie bmw_beer http://pl.youtube.com/watch?v=u1aPtZV4cLY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi