Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja tak wstepnie plan bym widział tak : Sobota 1) 9-11 wyjazd z wrocka 2) zwiedzamy kopalnie albo cos tam 3) zakupy u sąsiadów zagramanicą 4) nawiedzamy nasze zakwaterowanie w tym pensjonacie 5) relax na godzinke albo dwie w akfa parku 6) impreza w kudowie :drunk: bmw_beer Niedziela 1) sniadanko i lekka wytrzezwiałka po sobocie 2) kolo 12tej sie zbieramy i smigamy zagramanice 3) okolo 13 bedziemy kolo tych gokartów 4) gokartujemy a kto nie gokartuje to griluje 5) .... taki wstepny plan do dalszej modyfikacji :wink: bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 mysle że plan całkiem spoko happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jestem jak najbardziej za takim pomysłem. W takim razie my dołączymy w Ząbkowicach i udamy się razem do Złotego Stoku. W niedzielę może udało by się zobaczyć GP Chin o 9 rano :?: :shock: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 To ja tez jestem za takim planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Słoneczny patrol w waszym wydaniu i do tego na basenie no no to muszę zobaczyć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 oczywiscie tez akceptuje plan bendzie elegancko!jupi happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 gdzie i o której się zbieracie do wyjazdu bo niewiem czy jechać do wrocka i dalej razem czy gdzieś na trasie się dołącze może ktoś podałby nr telefonu to na trasie ewentualnie wiedziałbym gdzie i o której dołączyć <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 zbiórka o 9.30 w okolicach JET/PizzaHut na bielanach (na przeciw IKEA) wyjazd o 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Taki pyszny wyjazd a my znów niestety nie możemy w tym przedsięwzięciu uczestniczyć wielka szkoda. Ale to już ostatni raz więcej takich imprez nie odpuszczę. MIŁEJ ZABAWY ŻYCZYMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 ok postaramy się być we wrocku jak a-4 będzie przejezdna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 ja dołącze po drodze razem z Pawłem bmw_beer do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 okej mi pasuje bede kolo 9tej chwile po narara! :drunk: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 ej my tu gadu gadu o wyjeździe a może ma ktoś info czy będzie gdzie tam obejrzeć F1???? są TV w pokojach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 ej my tu gadu gadu o wyjeździe a może ma ktoś info czy będzie gdzie tam obejrzeć F1???? są TV w pokojach ?? na stronie ośrodka piszą że jest sala tv na zdjęciach też widać jakiś telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 aha spoko nie zauwarzył•em wiec do jutra bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 My już jesteśmy przygotowani, bunia zatankowana i dostała nowy olej i wszystkie filtry. Dołączymy z Bananem jutro na pierwszym orlenie od strony Wrocławia w Ząbkowicach. Mam tylko prośbę, jak będziecie ruszać z bielan to dajcie znać, co byśmy mniej więcej wiedzieli o której bedziecie. Do zobaczyska jutro i spokojnej drogi z Wrocka, :shock: na misiaki w krzakach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Mam tylko prośbę, jak będziecie ruszać z bielan to dajcie znać, co byśmy mniej więcej wiedzieli o której bedziecie. Do zobaczyska jutro i spokojnej drogi z Wrocka, :shock: na misiaki w krzakach :lol: Dam Ci znac na kom. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 a my będziemy czekać na parkingu ZA Łagiewnikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dobra to kto czeka na bielanach zeby sie nie okazało ze znowu bedziemy z Bananem czekali nie wiadomo na kogo , jak ostatnio do nysy :lol: :lol: :lol: Albo mozemy sie wszyscy umowic w Łagiewnikach na Orlenie bo widze ze chyba tylko ja bede na bielanach :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Mega zlot, super ludzie i atmosfera. Po prostu typowy zlot Maxbimmera . Pozdro dla wszystkich którzy byli, a ci którzy nie byli niech żałują, zwłaszcza zabaw na torze happy_bmw Kilka fotek na szybko. Pod kopalnią złota: Ostrzeżenie :wink: : Kamieniołomy: Przygotowania do wyścigu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 tak jest, POTWIERDZAM! Było super, wiele przygód, działo sie działo, zwiedzanie, ściganie, picie, balowanie... :mrgreen: nic dodać nic ująć. Już sie nie moge doczekać klipa happy_bmw <bmw_2> :drunk: :party: bmw_beer :gril: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 :mrgreen: impreza była zajeb.... <bmw_2> opłacało sie smigac. Hehe a jakie balety odchodziły uklon_bmw no i oczywiscie zabawa na torze miodzio :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 wiele przygód, działo sie działo, zwiedzanie, ściganie, picie, balowanie... Hehe niby 2 dni a non stop cos sie działo , masakra jednym słowem :drunk: Swietna ekipa , pensjonat okazał sie w sam raz na nasza brygade impreza prawie jak w akademiku wyszła , pełna koedukacja :lol: :lol: :lol: ... kopalnia złota , akfa-samer-patrol , nocne poszukiwania lokalu w kudowie , impreza w pensjonacie no i goooooooooooookarty , swietna zabawa troche bolesna ale czego sie nie robi zeby sie polansowac troche po torze :lol: :lol: :lol: zimny łokiec i te sprawy :drunk: bmw_beer Dzieki wszystkim za udział w obchodach 3 roczku klubowego :gril: :party: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 nic już więcej nie mogę dodać . świetna imprezka wyszła, wspaniała ekipa , pogoda dopisała !!!!! oczywiście kto nie był ma czego żałować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 pozazdrościć zabawy, czekam na więcej fotek to sobie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi