Alaszi Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Co prawda nie dysponujemy japonczykiem ale mysle ze jakos wytrzymaszte niedogodnosci po drodze :drunk: ok jakos przeżyje to ze nie jade "japonczykiem" :lol: tylko ta lista jaks tak nie taka... 1. Kosa + Kasia - 2xN +1xK 2. Mordulec & Pola - gokarcik obowiazkowo :drunk: 2xN +1xK 3. Paweł + Karolcia - 2xN +1xK 4. mariusz13 + 1 5. sliwa99+marta NARAZIE NOCLEG A CARTING CAM ZNAC 6. Alaszi w bagazniku <---- nie jade japonczykiem :cry: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 hmmm....... dylemat już jest 50/50 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ok kosa dzieki.banan dawaj jeden wekend wagarow nikomu nie zaszkodzi bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 banan dawaj jeden wekend wagarow nikomu nie zaszkodzi hmmm....... dylemat już jest 50/50 Hehe tak jak Sliwa pisze , dorzucaj te drugie 50 i jedziemy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 w weekend robie rezerwacje dla osob z listy , reszta zalatwai sobie nocleg na wlasna reke gdyby ktos chcial podaje namiary na pensjonat: http://www.kudowa.zdroj.pl/paria/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ja i Młoda niestety odpadamy Nie dość,że muszę wywalić siano na opony i felgi to jeszcze dowalili mi od tego miesiąca 30% podatku Tak więc niestety nie będzie nas z Wami.Kosa by nie powtórzyła się sytuacja z Nysy (długa lista chętnych, a pozniej brak tych osób), pomyślcie nad tym by wymienić się numerami telefonów.Ja np. byłem w grupie tych osób które na listę się wpisały a później gdy wyskoczyło mi coś innego (w ostatniej chwili więc pisanie na forum nie miało sensu) nie miałem jak się z Wami skontaktować.Przy okazji przepraszam wszystkich którzy wtedy na nas czekali... uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 poprostu zbieramy zaliczki na nocleg zeby wlasnego siana nie wykladac, to nam da troche pewnosci pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Banan kto jak kto, ale Ty sobie wolnego nie załatwisz............. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Banan kto jak kto, ale Ty sobie wolnego nie załatwisz............. :mrgreen: wygadałaś w pracy załatwiłem sobie wolne a szkoła nie zajac nie ucieknie, a 3 urodziny ma sie tylko raz :mrgreen: [ Dodano: 10 Październik 08, 18:26 ] Więc aktualizuje liste: 1. Kosa + Kasia - 2xN +1xK 2. Mordulec & Pola - gokarcik obowiazkowo 2xN +1xK 3. Paweł + Karolcia - 2xN +1xK 4. mariusz13 + 1 5. sliwa99+marta NARAZIE NOCLEG A CARTING CAM ZNAC 6. Alaszi w bagazniku <---- nie jade japonczykiem 7. BANAN & Ania :mrgreen: 2xN + 1xK Kosa zaliczke wpłace na dniach wiec mi też śmiało mozesz rezerwować lokum :drunk: bmw_beer :party: :gril: :party: bmw_beer :drunk: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Męska decyzja i to rozumiem bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Więc aktualizuje liste: 1. Kosa + Kasia - 2xN +1xK 2. Mordulec & Pola - gokarcik obowiazkowo 2xN +1xK 3. Paweł + Karolcia - 2xN +1xK 4. mariusz13 + 1 5. sliwa99+marta NARAZIE NOCLEG A CARTING CAM ZNAC 6. Alaszi 1N carting tez 7. BANAN & Ania :mrgreen: 2xN + 1xK no to BANAN Crazy Team ----> jednak bedzie :twisted: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 No to widzę że stały skład prawie w komplecie. Zapowiada się niezła jaaazzzdaaaaaa bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Hehe no na tych kartingach bedzie bajerka 700 metrów toru w młynie :lol: <bmw_4> :drunk: Aha tak sobie pomysłałem ze jesli ktos sie nie zdecydował na 2 dni czyli zaklepanie noclegu z róznych przyczyn to w sumie jest mozliwosc dołaczenia do nas w niedziele i posmiganie na kartingach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 :cry: niestety nie mogę bo mam pracę w tym terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 KOSA daj znać jak tam sie udały wczorajsze rezerwacje pokoi :mrgreen: bmw_beer :drunk: :gril: :party: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 jak nie bedzie pokoi to nic straconego mozna zawsze zakoczowac w bagazniku.Mam nadzieje ze pogoda nam dopisze i bendzie tak jak na ten wekend :mrgreen: OOOOOOOOOOOOj sie bedzie dzialo wszystko za zupelna darmoche!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 pokojw zarezerwowame, na 100% bedzie 1 dwójka z węzłem sanitarnym dla Pawła i Karoliny, ręszte się rozlokuje na miejscu moze byc problem z parkingiem na wiecej aut, ale jak nie bedziemy sie krecic tylko jak wjedziemy i wyjedziemy dopiero w niedziele to styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Dzięki Kosa bmw_beer happy_bmw <bmw_2> [ Dodano: 14 Październik 08, 19:01 ] Proponuję ustalić jakiś termin spotkania w sobotę oraz co zamierzamy zwiedzać, bo przydałoby się zadzwonić i sprawdzić czy będzie otwarte. A może w końcu odwiedzimy tą kopalnie w złotym stoku? Czekamy na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 mysle pawel ze to bardzo dobra koncepcja bo nie wiem jakie buty zabrac ale raczej chyba trapery co nie no i jakies paliwo mysle tego nie zabraknie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 no właśnie wydaje mi sie że kopalnie to ciekawy pomysł :mrgreen: A tak wogóle to przydały by sie jakies konkretne informacje gdzie i o której sie ustawiamy w sobote ??. pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 no właśnie wydaje mi sie że kopalnie to ciekawy pomysł :mrgreen: A tak wogóle to przydały by sie jakies konkretne informacje gdzie i o której sie ustawiamy w sobote ??. pozdro bmw_beer No czas wyjazdu mysle uzalezniony od tego co mamy w planie na sobote :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 aha ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby itak wyjechać rano, potem czechy jakieś zakupki bmw_beer :mrgreen: i potem do Kudowy i imprezowanie. aha tak na marginesie to w Kudowie jest całkiem spoko Aqua-park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 aha ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby itak wyjechać rano No tez mi sie wydaje ze najpozniej do południa to wyjedziemy z wrocka :drunk: tak na mardinesie to w Kudowie jest całkiem spoko Aqua-park Hehe to co Aqua-Patrol robimy :?: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ja jestem za :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Hehe to co Aqua-Patrol robimy :?: :lol: :lol: :lol: tego jeszcze nie było zawsze mozna cos nowego odkryć :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi