xdario Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Czy do swojej 39 mogę założyć na zimę opony 195/65/15. Pytam, ponieważ fabrycznie montowane tam były 205/65/15 i gość w gumowym serwisie stwierdził, że moga byc jakieś problemy (zmniejszy się średnica koła ). Jak sobie wyliczyłem, to różnica wyniesie 1.3 cm. Czy będzie to miało jakiś wpływ na jazdę? Drugie pytanie - Continental ContiWinterContact TS810 czy Kleber Krisalp HP2 91T. Prosze o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 śmiało zakładaj węższe gumy, różnica nie do wyczucia, nie będzie żadnego problemu... ....swoją drogą facet w serwisie panikę sieje... kuknij na stronę pod linkiem, są tam opinie użytkowników tych opon http://www.opony.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michnik201985 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Tyle ze bedzie wyglądał nieładnie, wiem bo sam takie kiedys miałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi