Avacs Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 witam. jak w temacie. byłem u dobrego elektryka i po wpięciu auta pod komp diagnoza jest okrutna, a mianowicie padł komputer, a konkretnie impulsator sterujący wtryskami. ręce mi opadł normalnie... komputer mam siemensa i teraz nie wiem jak dobrać drugi komputer. może ktoś wie którymi numerami mam sie kierować bo na tym co wyjąłem z mojego auta jest kilka numerów i co najlepsze to że te które już oglądałem to każdy miał na sobie jeden z numerów zmojego taki sam,ale za każdym razem reszta sie różni :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Spróbuj podjechać do jakiegoś serwisu,który zajmuje się tylko BMW i oni będą wiedzieli,jaki będzie odpowiedni do Twojego auta.Wydaje mi się ,że numer jest indywidualny dla każdego auta.Po jego założeniu trzeba przeprogramować go,by grał z reszta elektroniki. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 witam. jak w temacie. byłem u dobrego elektryka i po wpięciu auta pod komp diagnoza jest okrutna, a mianowicie padł komputer, a konkretnie impulsator sterujący wtryskami. ręce mi opadł normalnie... komputer mam siemensa i teraz nie wiem jak dobrać drugi komputer. może ktoś wie którymi numerami mam sie kierować bo na tym co wyjąłem z mojego auta jest kilka numerów i co najlepsze to że te które już oglądałem to każdy miał na sobie jeden z numerów zmojego taki sam,ale za każdym razem reszta sie różni :cry: w auto-chip na przedmiejskiej na 100% mają sprawny komputer do 328i (był swego czasu podpinany do mojego auta) sama zmiana komputera nic niestety nie da, trzeba jeszcze podpiąć pod auto głowicę z softem i odpowiednio cuś tam przeprogramować więc nawet jeśli znajdziesz taki sam, to w niczym ci to nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus21 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 jezeli chcesz komputer to daj mi znac moge ci załatwic ale najlepiej kupic komputer silnika razem z ews i wtedy tylko zaprogramowac kluczyk jesli chcesz wiedziec wiecej na ten temat to pisz <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 jezeli chcesz komputer to daj mi znac moge ci załatwic ale najlepiej kupic komputer silnika razem z ews i wtedy tylko zaprogramowac kluczyk jesli chcesz wiedziec wiecej na ten temat to pisz <bmw_2> NAPISZ DOKŁADNIE CO I JAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus21 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 kupujesz moduł sterowania silnikiem w komplecie z ews i kluczykiem i zakładasz do swojego auta z kluczyka ktory kupisz wyciagasz kostke imobilisera i zakładasz do swojego klucza podpinasz akumulator odpalasz i jedziesz <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 kupujesz moduł sterowania silnikiem w komplecie z ews i kluczykiem i zakładasz do swojego auta z kluczyka ktory kupisz wyciagasz kostke imobilisera i zakładasz do swojego klucza podpinasz akumulator odpalasz i jedziesz <bmw_3> a możesz mi coś takiego załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus21 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 w tej chwili nie mam takiego kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 w tej chwili nie mam takiego kompletu a kiedy możesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 w tej chwili nie mam takiego kompletu a kiedy możesz mieć? a nie łatwiej wymienić samego kompa i zaprogramować ? to trwa pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 w tej chwili nie mam takiego kompletu a kiedy możesz mieć? a nie łatwiej wymienić samego kompa i zaprogramować ? to trwa pół godzinki NO ŁATWIEJ, ALE NIE MOGE ZNALEŹĆ TAKIEGO JAK JA MAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 w tej chwili nie mam takiego kompletu a kiedy możesz mieć? a nie łatwiej wymienić samego kompa i zaprogramować ? to trwa pół godzinki NO ŁATWIEJ, ALE NIE MOGE ZNALEŹĆ TAKIEGO JAK JA MAM AUTO-CHIP ul. PRZEDMIEJSKA 1 !!! MAJĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 problem tkwi tylko w tym że do wrocławia mam jakieś 300 kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi