SataN Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No więc.. dzisiaj... rano... pojechałem z siostrą oglądać auto... renault megane II (komentował nie będę). Patrzę... siostra się obraziła... a ja zacząłem się przytulać do merola e klase 4.0 w automacie w pełnej opcji.... wiecie co... zastanawiam się coraz bardziej nad tym wynalazkiem choć męczy mnie to, że to małe auto a ja jednak chyba potrzebuję większego - tak czy tak wrażenia z jazdy... 328i się chowa Wrażenia ze spalania.... 328i jest ekonomiczne ! p.s. mam wrażenie że stylistycznie mercedes... zostaje daleko w tyle, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz... mam też wrażenie, że khem.. bez urazy dla nikogo... o ile bmw to dresowóz czy banditenwagen... o tyle merol bardziej czereśniakiem w gumfilcach mi zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 OK, a ja powiem jedno. nie to, zebym chcial kupowac, ale swojego czasu lazilo mi po glowie. Mercedes 124 coupe w automacie.. Daje rade :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 OK, a ja powiem jedno. nie to, zebym chcial kupowac, ale swojego czasu lazilo mi po glowie.Mercedes 124 coupe w automacie.. Daje rade :mrgreen: Ja się już dowiedziałem czegoś o tym autku i... części jak części - tanie motor ten sam co w starej S-klasie... Rozrządzik na łańcuszku - 2,5x tyle co w bmw olej - wchodzi więcej niż do R6 średnie spalanie w mieście 20/100 Podziękował.... każdy kilometr to 1 PLN, przy założeniu, że się jedzie a nie stoi !!!!! Owszem... auto naprawdę fajne, mocne, brzydkie jak to mercedes, ale solidne... ale do cholery nie za te pieniądze jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 :lol: ja przepraszam, ale pijany jestem od wczoraj wieczór, ten i ten stan mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 auto naprawdę fajne, mocne, brzydkie jak to mercedes, ale solidne... Akurat z tym solidne to lekka przesada , poczytaj na necie jaka jest awaryjnosc mietków im młodszy tym wieksza masakra ze o korozji 4-5 latków nie wspomne :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 auto naprawdę fajne, mocne, brzydkie jak to mercedes, ale solidne... Akurat z tym solidne to lekka przesada , poczytaj na necie jaka jest awaryjnosc mietków im młodszy tym wieksza masakra ze o korozji 4-5 latków nie wspomne :drunk: o tym jeszcze całkiem porządnie się wypowiadali, no ale spalanie i koszty eksploatacji lekko mi się nie podobają edit: no a jednak... wczoraj komp pokazywał mi przy deptaniu 16/100 dzisiaj od gości z warsztatu obok pracy dowiedziałem się że: a) motor nie do zarżnięcia, szczególnie w automacie b) średnie spalanie w mieście 13-16 a to już nie 20..... pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 A może skoro Ci Merol się nie podoba,gorzej jeździ rozejrzyj się za 540iA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 A może skoro Ci Merol się nie podoba,gorzej jeździ rozejrzyj się za 540iA ? a rozglądam się rozglądam.... żeby to było jeszcze tak łatwo znaleźć w takim stanie jak tego merola.... a co do bmw to zdecydowanie wolałbym serię 7, e38 z minimum 3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 to bierz e38 4.4litra nie pożałujesz <bmw_2> auta szukaj przez 7er.pl tam teraz trochę ludzi przesiada się na e65 więc są igły na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 SataN, szukania sporo,ale jak znajdziesz to jazda wszystko wynagradza.Wg mnie o wiele lepiej się jeździ 540iA aniżeli Merolem.Albo tak jak pisze mat-Siódema 4,4 (3,5 też chyba spoko). Chyba,że E32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi