SataN Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Kurde z czystej ciekawości oglądałem sobia auto... 7 e38... nawet nie wiedziałem, że tam pakowali silniki diesla 2.5 tak czy tak jak mnie cena zaskoczyła, 96 rok, silnik słabiutki, zajechany w dodatku w automacie, auto gołe jak po pokazie striptizerskim, turbina świstak z dodatkowym gwizdkiem, siedzenia jak po ataku kota z wścieklizną.... karoseria jak po obrzucaniu ziemniakami... a gość twardo 20,5 tys pln "Panie bo to 7" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 panie bo 7 heh i on chce , ale kto da ? :lol: jak za swoje E36 chciałem 12 tys to mnie klient mało śmiechem nie zabił bo i tak nikomu go za tyle nie sprzedam chociaż auto było dobre. Chciałem kupic na wiosne nowy motocykl , fakt faktem fajny ZZR 1100 miał wyjściowo kosztować 9500 , sprzedający nie chciał tygodnia poczekać aż cala kase zgromadze to go potem 3 miechy sprzedawal i suma sumarum poszedł za 5 z haczykiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 panie bo 7 heh i on chce , ale kto da ? :lol: jak za swoje E36 chciałem 12 tys to mnie klient mało śmiechem nie zabił bo i tak nikomu go za tyle nie sprzedam chociaż auto było dobre. Chciałem kupic na wiosne nowy motocykl , fakt faktem fajny ZZR 1100 miał wyjściowo kosztować 9500 , sprzedający nie chciał tygodnia poczekać aż cala kase zgromadze to go potem 3 miechy sprzedawal i suma sumarum poszedł za 5 z haczykiem :lol: ja szukam już tylko we wrocku i najbliższych okolicach nie chce mi się jechać 500 km co by trupa zobaczyć... i cholera coraz bardziej mnie E klasa kusi z 4 litrowym silnikiem z S klase... bo jest zadbana i jeżdżąca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 pojeździj takim mercem po zakrętach to myślę ,że Ci się odechcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 pojeździj takim mercem po zakrętach to myślę ,że Ci się odechcę esp ma... edit: jak działa tak jak asc.... to na pewno mi się odechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi