popi Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam wszystkich Czy wiecie moze jak zalozyc maskownice klamki? Czy trzeba do tego demontowac boczki? prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 nie wiem o co Ci chodzi... jeśli o klamkę wewnętrzną, to trzeba ją po prostu nacisnąć, przesunąć do przodu i wyciągnąć... jeśli o zewnętrzną, to rozumiem, ze masz na myśli ten plastik w kształcie litery C nad właściwą klamką - to są one na zatrzaski - delikatnie podważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Maskownica klamki zewnętrznej jest metalowa,nie wiem o jakich zatrzaskach piszesz,ale jest taki jakby pręt który się przesuwa i wtedy klamkę mocuje. Popi otwierasz drzwi i na wysokości klamki masz taki czarny plastik prostokątny z zaokrąglonymi bokami. Wyciągasz go(np.z pomocą śrubokręta) i zaświeć sobie latarką w tą dziurę. Jest tam taki płaskownik,jakby pręt zagięty. Przykładasz klamkę z zewnątrz i wtedy przesuwasz w.w.pręt. W jedną stronę się otwiera w drugą zamyka. Proste. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popi Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Chodzi mi wlasnie o klamke zewnetrzna(ten plastik w ksztalcie litery C) ale ja chcialbym ja osadzic a nie zdjac [ Dodano: 30 Październik 08, 15:42 ] E34-Patryk dzieki za rade bez problemu maskownica zalozona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi