pio55 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam posiadam bmw e36 316 mam pytanko czy licznik z compakta z 94 roku podejdzie do sedana z 92 ????? Chciałem założyc licznik z obrotomierzem poniewaz ten licznik który mam go nie posiada a mam do kupienia identyczny licznik z obrotomierzem i teraz wielka prosba. Czy ktos z was orientuje sie czy w instalacij elektrycznej z 92 w samochodzie który nie posiada obrotomierza jest wyprowadzone do kostek podłaczenia licznika obrotomierz???? Dodam jeszcze ze licznik który chce kupic pochodzi z modelu z silnikiem M43 a ja posiadam model M40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus21 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 NIE JESTEM PEWIEN NA 100% ALE RACZEJ MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dzieki za odpowiedz. Chyba zdecyduje sie kupic ten licznik i spróbuje moze bedzie dzialal obrotomierz bez grzebania w instalacij.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi