Nx_sz Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam mam tutaj lampy do e30 typ lexus tylko nie wime czy troche nie beda zajerzdzac wioska co myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 <bmw_4> T R A G E D I A <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 beda zajerzdzac wioska nie rób swojej E30tce krzywdy , lampy od lexusa pasuja tylko do lexusa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 lampy od lexusa pasuja tylko do lexusa :wink: w mazdzie też dają rady ... a co tych lamp to wieś tańczy i śpiewa... sprzedaj je, spal albo oddaj na powodzian - ale nie montuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 daj spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Odpuść sobie takie lampy uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No też tak myślałem wiec lampy wiooo dzieki Panowie Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 dramat lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!! <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> To jest przykladn najwiekszego agrotuningu, te lampy typu lexus. Jak wiodze takie na e30 i e36 to autentycznie chce mi sie siac z kolesia w srodku. Nie rob tego, to strasznie szpeci samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 jak chesz kuż koniecznie zmieniać lampy http://allegro.pl/item434341561_hit_przepiekne_clear_lampy_bmw_e30_82_87_cabrio.html to już lepiej takie. chociaż dla mnie najlepiej wyglądają całe psiknięte mootipem do farb na czerwono przynajmniej w szerokiej lampie w shadowline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 biało czerwone to od e32/e34/e36 rocznikowo w górę, jak dla Mnie w e30 to tylko oryginał lub pryśnięte na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Straszna tragedia, dawno takiej wsi nie widziałem :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi