Macku Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam! TAk jak w temacie proponuje zrobić ankiete na NAJLEPSZY TEKST ZLOTU/ SPOTU Oczywiście najciekawsze teksty padaly w Nysie pod wpływem paliwka 8) Każdy kto pamięta jakiś KULTOWY tekst to niech dopisze Potem zrobimy ankiete. 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Buehehe dobry patent z tym tematem trzeba to jakos uwiecznic dla potomnych :lol: 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A ja jakos nic nie pamietam ale cos było na ostatnim zlocie " tato ic juz spac" :lol: :drunk: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie :mrgreen: (oczywiście znów wykonanie śliwa) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie :mrgreen: (oczywiście znów wykonanie śliwa) bmw_beer 7. Przebojowe waaaaarzywa Bonduell - oczywiscie Śliwa i jego rajd z parasolem miedzy namiotami :lol: 8. Dawajcie odwrócimy mu felgi na lewą strone - również Śliwa jak szedł z kluczem do kół zeby Jasiowy auto na cegłach poustawiac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie (oczywiście znów wykonanie śliwa) 7. Przebojowe waaaaarzywa Bonduell - oczywiscie Śliwa i jego rajd z parasolem miedzy namiotami 8. Dawajcie odwrócimy mu felgi na lewą strone - również Śliwa jak szedł z kluczem do kół zeby Jasiowy auto na cegłach poustawiac 9. Widziałeś Piotra wysepke? - a kto to jest? - wyjazd na Toruń roamowa Katarzyny z Maricenm o 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie (oczywiście znów wykonanie śliwa) 7. Przebojowe waaaaarzywa Bonduell - oczywiscie Śliwa i jego rajd z parasolem miedzy namiotami 8. Dawajcie odwrócimy mu felgi na lewą strone - również Śliwa jak szedł z kluczem do kół zeby Jasiowy auto na cegłach poustawiac 9. Widziałeś Piotra wysepke? - a kto to jest? - wyjazd na Toruń roamowa Katarzyny z Maricenm o 7 rano 10. Ja proponuje: "Czy wiesz co to będzie jak Mordulec przejedzie kogoś Bumą?? - MORDULSTWO". uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie (oczywiście znów wykonanie śliwa) 7. Przebojowe waaaaarzywa Bonduell - oczywiscie Śliwa i jego rajd z parasolem miedzy namiotami 8. Dawajcie odwrócimy mu felgi na lewą strone - również Śliwa jak szedł z kluczem do kół zeby Jasiowy auto na cegłach poustawiac 9. Widziałeś Piotra wysepke? - a kto to jest? - wyjazd na Toruń roamowa Katarzyny z Maricenm o 7 rano 10. Ja proponuje: "Czy wiesz co to będzie jak Mordulec przejedzie kogoś Bumą?? - MORDULSTWO". uklon_bmw 11.Ale jednak kinderki (namioty) byly powalajace :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie (oczywiście znów wykonanie śliwa) 7. Przebojowe waaaaarzywa Bonduell - oczywiscie Śliwa i jego rajd z parasolem miedzy namiotami 8. Dawajcie odwrócimy mu felgi na lewą strone - również Śliwa jak szedł z kluczem do kół zeby Jasiowy auto na cegłach poustawiac 9. Widziałeś Piotra wysepke? - a kto to jest? - wyjazd na Toruń roamowa Katarzyny z Maricenm o 7 rano 10. Ja proponuje: "Czy wiesz co to będzie jak Mordulec przejedzie kogoś Bumą?? - MORDULSTWO". 11.Ale jednak kinderki (namioty) byly powalajace 12. Co Ty k...wa na rezerwie jedziesz - rozmowa telefoniczna na autobanie w drodze do Nysy :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie (oczywiście znów wykonanie śliwa) 7. Przebojowe waaaaarzywa Bonduell - oczywiscie Śliwa i jego rajd z parasolem miedzy namiotami 8. Dawajcie odwrócimy mu felgi na lewą strone - również Śliwa jak szedł z kluczem do kół zeby Jasiowy auto na cegłach poustawiac 9. Widziałeś Piotra wysepke? - a kto to jest? - wyjazd na Toruń roamowa Katarzyny z Maricenm o 7 rano 10. Ja proponuje: "Czy wiesz co to będzie jak Mordulec przejedzie kogoś Bumą?? - MORDULSTWO". 11.Ale jednak kinderki (namioty) byly powalajace 12. Co Ty k...wa na rezerwie jedziesz - rozmowa telefoniczna na autobanie w drodze do Nysy :lol: :lol: 13."Maciek czym przyjedziesz? BMW-Astrą" Nysa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 1. Nazwisko ku*** - tradycyjnie Piotr 2. Na Teutatesa PanoramiXie Co Ty gadasz? w wykonaniu Śliwy 3. Chwile ulotne - w wykonaniu Alaszi'ego 4. Narazie Mordulec - jak Goglin sie ze mną pożegnał mimo ze mnie nie było przy grilu 5." tato ic juz spac" 6. Myśle że i "papierzaki" zasługują tu na uznanie (oczywiście znów wykonanie śliwa) 7. Przebojowe waaaaarzywa Bonduell - oczywiscie Śliwa i jego rajd z parasolem miedzy namiotami 8. Dawajcie odwrócimy mu felgi na lewą strone - również Śliwa jak szedł z kluczem do kół zeby Jasiowy auto na cegłach poustawiac 9. Widziałeś Piotra wysepke? - a kto to jest? - wyjazd na Toruń roamowa Katarzyny z Maricenm o 7 rano 10. Ja proponuje: "Czy wiesz co to będzie jak Mordulec przejedzie kogoś Bumą?? - MORDULSTWO". 11.Ale jednak kinderki (namioty) byly powalajace 12. Co Ty k...wa na rezerwie jedziesz - rozmowa telefoniczna na autobanie w drodze do Nysy :lol: :lol: 13."Maciek czym przyjedziesz? BMW-Astrą" Nysa :mrgreen: 14. No Co TY Gadasz??? - Alaszi 15. Nie no wiadomo ludzie się dorabiają.... - Śliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ale sliwa sie wkurzy jak wstanie-tajsonix (TUNINGOWANIE ASTRY NYSA SKRESZEM) [ Dodano: 20 Grudzień 08, 10:54 ] 16.ale sliwa sie wkurzy jak wstanie-tajsonix (TUNINGOWANIE ASTRY NYSA SKRESZEM) 17.jest trzecia nadranem tu dziecko spi uhha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Rozmowa 5oul'a z (?) -"5oul a dlaczego Twoj kolega Alaszi ma dresy zaprasowane na kant??" :drunk: Forest do tekściarzy pod namiotem-"dziadkowozy???Jak się coś nie podoba to k**** zabierać kresełka i wypad na łąkę" :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Śliwa podczas rozmowy z Alaszim : -Śliwa chcesz jeszcze kiełbaskę? -A co Ty myślisz,że ja jestem takim śmieciarzem,pożeraczem jedzenia? Anusiak podczas rozmowy z Młodą : Młoda - Ania jak idziesz do namiotu to obudź Foresta Anusiak - Yyyyy...nie.Boję się... Anusiak podczas rozmowy z Mordulcem : -Mordulec przypominasz mi bohatera chińskiej bajki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ten tekst dziadkowozy ... zabierać krzedełka i na łąke- pamiętam to była późna godzina, a tekst wyszedł z ust Foresta do małololatów. A co do bochatera chińskich bajek to kilka razy był używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Śliwa podczas rozmowy z Alaszim :-Śliwa chcesz jeszcze kiełbaskę? -A co Ty myślisz,że ja jestem takim śmieciarzem,pożeraczem jedzenia? :shock: tego nie pamiętam :arrow: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Anusiak podczas rozmowy z Mordulcem : -Mordulec przypominasz mi bohatera chińskiej bajki Hehe tego zdania dokładnie nie pamietam bo to była dłuższa rozmowa na ten temat ale ogólnie cos w ten deseń :lol: :lol: :lol: Pamieta ktos tego koksika ? bo za bardzo nie pamietam co on powiedział z tym koksowaniem a ja mu pozniej ze "widocznie duzo chorowałes" :lol: no i potem musiałem wstać :lol: i kolega sobie poszedł :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Rozmowa 5oul'a z (?) -"5oul a dlaczego Twoj kolega Alaszi ma dresy zaprasowane na kant??" To były koleżanki z BKP Monika i Majka, ale która zadała to pytanie już nie pamiętam dziadkowozy???Jak się coś nie podoba to k**** zabierać kresełka i wypad na łąkę" uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 -"Czyja ta beemka? -Prezesa. -Jak jeździ? -Dobrze. -A ta druga? -Drugiego prezesa. -Gdzie on jest? -Śpi. -Obudź go. -Nie bo będzie zły. Ja tez taką mam,w TDSie. -A to jest 4.4litra benzyna. -Ile? 4.4litra? To my ją chcemy wynająć na godzinę, damy 2 stówy!" Nie wiem dokładnie jak to było,musi Admin napisać, ale te same żulasy: -"Mam takiego TDS'a E39 280 koni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 hehe tak a potem podchodzimy do auta otwieramy, koles sie pyta: -to Twoje auto? Admin: nie .. Taty :mrgreen: pozycza mi na weekendy... 8) - drugi koles: tak? aha.. -pierwszy : nie no co Ty On Cie wkreca... i cos bylo jeszce ze czemu w automacie ? ze to nie czuc pewnie jak przyspiesza Ja sie odwracam i mowie: ojjj... czuc 8) heheh aa .... a koles do mnie to Ty tez nia jezdzisz? - ja: ( nie biegam za nia :wink: ) wiecej nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nie licha historia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Pomocy !!!!!!! A co tu się wyrabia.SSSSSSSuper ES ie papieru zabrakło. A TO NIE LICHA HISTORIA ale nic niemoge na to poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Hehe lekkie wykopki ale rewelacyjnie ten temat poprawia humor :lol: , ciekawe co nowego przybędzie po kolejnym karpaczu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Perełki z ostatniej Nysy : Chicco do jakiejś panny która wyrzucała odpadki : - "Cześc jestem Paweł, fajne masz śmieci" (czy coś takiego) Nem & Edka : Nem - "Mam ochotę na loda" Edka - "Dawaj kasę" Takie wyrwane z kontekstu przed wyjściem do sklepu ale zabrzmiało dwuznacznie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dobre dobre, Edka wiesz cooo , od Nema to już mogłaś nie brać kasy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi