Kamil Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 wiatm! moj problem polega na tym ze mianowicie nie dziale podgrzewanie fotela kierowcy a z fotelem pasarzera jest wszystko ok! co moze byc przyczyna i wogole gdzie zaczac szukac przyczyny tego?? Z GORY DZIEKI ZA POMOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus21 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 SPRAWDZ BEZPIECZNIKI JESLI SA DOBRE TO WŁACZ PODGRZEWANIE I SPRAWDZ POD FOTELEM NA PRZEWODACH CZY POJAWILO SIE NAPIECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Mi piątka też paliła bezpieczniki jak włączałem podgrzewanie foteli,tzn.na pierwszej pozycji nie,ale na tej drugiej mocniejsze grzanie paliła,więc może też Ci pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 wiatm! moj problem polega na tym ze mianowicie nie dziale podgrzewanie fotela kierowcy a z fotelem pasarzera jest wszystko ok! co moze byc przyczyna i wogole gdzie zaczac szukac przyczyny tego?? Z GORY DZIEKI ZA POMOC! 1- bezpieczniki 2- włącz podgrzewanie na 1 pozycję, sprawdź czy jest napięcie na kostce pod fotelami, potem to samo z drugą pozycją i napięciem 3- jeśli napięcie było, bezpieczniki całe, to na 99% uwalona jest mata w siedzeniu kto wymieniał matę... ten wie jakie to upierdliwe od razu powiem, żebyś nie bawił się w żadne wbijani igły i omijanie i lutowanie uszkodzonych miejsc - efekt jest zaje*** przypali ci DUPSKOOOOOOOOOO, przynajmniej mi przypaliło.... założyłem nowe maciory... przeszło mu i nie przypala czterech liter, tylko podgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ok! posprawdzam! ale bezpieczniki sa cale to chyba ktoras z tych kolejnych przyczyn! ale dzieki za pomoc bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ok! posprawdzam! ale bezpieczniki sa cale to chyba ktoras z tych kolejnych przyczyn! ale dzieki za pomoc bmw_beer jak na kostce masz napięcie.... no to prawda będzie boleć kilka setek a jeszcze bardziej będą boleć te metalowe haczyki jeśli sam będziesz wymieniał matę.... i nie pytaj jakie, dowiesz się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 jeszcze drobiazg - napięcie idzie do maty impulsowo, tzn raz na jakiś czas. czyli jak mierzysz to się podepnij woltomierzem i dopiero po jakimś czasie jak nie będzie impulsu to znak ze bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 jeszcze drobiazg - napięcie idzie do maty impulsowo, tzn raz na jakiś czas. czyli jak mierzysz to się podepnij woltomierzem i dopiero po jakimś czasie jak nie będzie impulsu to znak ze bezpiecznik. jakie impulsowo..... ? jak włączysz podgrzewanie na full idzie non stop napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 bezpieczniki sa wszystkie dobre! dzis sprawdze ta kostke i bedzie wszystko wiadomo!ale cos mi sie wydaje ze bedzie to mata:( a przy okazji wiecie moze czemu przestalo dzialac mi podgrzewanie tylnej szyby??dzis rano wlaczylem a tu nic! BEZPIECZNIKI OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 bezpieczniki sa wszystkie dobre! dzis sprawdze ta kostke i bedzie wszystko wiadomo!ale cos mi sie wydaje ze bedzie to mata:( a przy okazji wiecie moze czemu przestalo dzialac mi podgrzewanie tylnej szyby??dzis rano wlaczylem a tu nic! BEZPIECZNIKI OK! tam u ciebie to jest chyba mały wietnam w elektryce..... zacznij od sprawdzenia przekaźników w skrzynce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 nie moze wietnam to nie:) ale dzis mam troche czasu to pogrzebie tam i posprawdzam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 jeszcze drobiazg - napięcie idzie do maty impulsowo, tzn raz na jakiś czas. czyli jak mierzysz to się podepnij woltomierzem i dopiero po jakimś czasie jak nie będzie impulsu to znak ze bezpiecznik. jakie impulsowo..... ? jak włączysz podgrzewanie na full idzie non stop napięcie normalnie impulsowo, czyli jest-nie ma-jest-nie ma. Na własne oczy widziałem/mierzyłem. Nie wiem na którym biegu to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 jeszcze drobiazg - napięcie idzie do maty impulsowo, tzn raz na jakiś czas. czyli jak mierzysz to się podepnij woltomierzem i dopiero po jakimś czasie jak nie będzie impulsu to znak ze bezpiecznik. jakie impulsowo..... ? jak włączysz podgrzewanie na full idzie non stop napięcie normalnie impulsowo, czyli jest-nie ma-jest-nie ma. Na własne oczy widziałem/mierzyłem. Nie wiem na którym biegu to było. na niższym na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi