Goglin Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam moje pytanie taki jak w temacie. Interesuje mnie jakiś dobry zakład zajmujący się głowicami. Interesują mnie tylko jakieś dobre zakłady żeby nie oddać głowicy jakimś pseudo specjalistom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 siemanko mam dobry namiar na taki warsztat. http://www.mocar.pl/index.html Mój koleś tam pracuje i zajmuje sie tylko głowicami i jest bardzo dobry w tym co robi. spokojnie moge polecić bmw_beer nie cukrząc tak za bardzo ale to są najlepsi fachowcy od głowic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam moje pytanie taki jak w temacie. Interesuje mnie jakiś dobry zakład zajmujący się głowicami. Interesują mnie tylko jakieś dobre zakłady żeby nie oddać głowicy jakimś pseudo specjalistom. Ja robiłem swoją w auch-chip, przedmiejska 1, naprawa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi