Świstak Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 witam. nie wiedziałem gdzie to wrzucić czy zna ktoś może strony z giełdami z całej europy gdzie można kupić auto ? ja znam tylko jedną ale jedna to mało. znam tylko www.mobile.de poszukuję takich stron ze Szwajcarii, Austrii, Włoch, Francji i Hiszpanii i innych też aha i nie interesuje mnie ebay bo na żadnym nic nie ma ciekawego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 No to ta jest dobra www.autoscout24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 o widzisz ! dzięki kiedyś znajomy mi mówił bo on tam do swojego Capri jakieś rzeczy kupował czy coś ale nie mogłem sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi