elmo0104 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam. Śpieszy mi się zegarek w OBC w E36 to jest ten OBC z 11-toma klawiszami. Zegarek śpieszy się mniejwiecej 10 min na tydzień . Mam inny OBC i w nim zegar dobrze działa ale za to wyświetlacz jest trachnięty. podmienilem nawet kwarc z tego dobrego OBC ale nic nie dało. nadal się spieszy tak jak się spieszył. miał ktos takie przypadek? rozwiązał ktoś taki problem? Musi za to odpowiadać jakiś inny element, ale nie wiem jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 kolego,zamiast sie stresowac poszukaj kolejnego i zamontuj jeszcze inny. jest tego na metry a i ceny przystepne.Nie ma co w samym OBC grzebac gdyz mimo i z male to jednak mocno skomplikowane elektronicznie urządzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Spoko dziękuje, mimo wszystko postaram się to naprawić bo ja w odróżnieniu od Ciebie uważam, że WARTO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi