szulim Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Diagnoza pokazała że mam zepsuty czujnik wałka rozrządu, czujnik wymienić mogę samemu ale czy potem muszę podpinać samochód pod komputer żeby coś ustawić/skasować jakiś błąd? Czy mogę to zrobić samemu - jeśli tak to proszę o wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 wymien sam i nic juz nie musisz podłanczac, chyba ze do sprawdzenia czy faktycznie był walniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 a jakie miałes objawy uszkodzenia tego czujnika coś ci sie działo czy tylko komputer ci wskazał blad przy badaniu?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulim Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Objawy takie ze nie odpala mi czasami samochod i do tego komputer wykrył ten błąd... a jest cos czego nie wiem.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 nie wszystko oki szukam wiedzy takze pytam bo kazda informacja o naszych bemkach jest cenna :lol: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi