SataN Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 "Poboczem.pl Chociaż od dłuższego czasu mówiło się o tym, że podgrzewane siedzenia mogą być niebezpieczne dla zdrowia, wielu nie wyobraża sobie bez nich zimowych poranków. Okazuje się jednak, że podwyższona temperatura szkodzi nie tylko plecom. Konsekwencje, zwłaszcza w przypadku mężczyzn, mogą być o wiele bardziej drastyczne, niż ból w krzyżu. New Scientis Magazine przeprowadził ostatnio ciekawy eksperyment. Obiektem zainteresowania naukowców było... męskie krocze, a dokładniej to, jak zmienia się jego temperatura w wyniku kontaktu z podgrzewanymi fotelami. Scenariusz nieco sadystycznego testu nakreślili - tu zapewne nie będzie niespodzianki - Niemcy. Niejaki Andreas Jung z Uniwesrytetu w Giessen oplótł moszny trzydziestu zdrowych mężczyzn czujnikami temperatury, po czym posadził ich na 90 minut na samochodowych "gorących krzesłach". Wprawdzie mało kto korzysta z tego udogodnienia przez tak długi czas, ale znając dziwne skłonności szalonych niemieckich naukowców, tak długi okres eksperymentu nie dziwi. Okazało się, że już po godzinie średnia ciepłota moszny wzrosła z 36,7 stopni Celsjusza do 37,3! Pozornie wydaje się to niewiele, ale pamiętajmy, że optymalna temperatura nasienia powinna być niższa od średniej temperatury ciała o 1 do 2 stopni Celsjusza. Nawet tak niewielki wzrost może poskutkować zniszczeniem plemników! Badania wykazują, że spędzanie w samochodzie trzech godzin dziennie, nawet bez korzystania z podgrzewanych foteli może być przyczyną bezpłodności." ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi55 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Proponuję. Podgrzewanie na tyłku i udach a na jajka nadmuchy kierunkowe chłodnego powietrza i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Proponuję. Podgrzewanie na tyłku i udach a na jajka nadmuchy kierunkowe chłodnego powietrza i będzie git gdzie... przeziębisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 tak samo negatywny wpływ na strefę jądrową mają zbyt ciasne gacie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 tak samo negatywny wpływ na strefę jądrową mają zbyt ciasne gacie :lol: dzięki bogu noszę bokserki a spodnie też nie uciskają w kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Tak apropo chłopaki to od dawna wiadomo że jest to " choroba" zawodowych kierowców. Z tą niepłodnością to nie jest tak do końca - Wasze plemniczki po prostu stają się słabsze i leniwe, ale dzieciaka zrobicie tylko nie naturalną metodą, a poprzez inseminacje. Wiem że miałam nie czytać ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Tak apropo chłopaki to od dawna wiadomo że jest to " choroba" zawodowych kierowców. Z tą niepłodnością to nie jest tak do końca - Wasze plemniczki po prostu stają się słabsze i leniwe, ale dzieciaka zrobicie tylko nie naturalną metodą, a poprzez inseminacje. Wiem że miałam nie czytać ale... 1- odpiąłem matę od tyłka, zostawiłem tą na plecy 2- jakoś jestem za tradycyjnymi (przyjemnymi... cokolwiek u kogokolwiek by to nie miało znaczyć) metodami płodzenia potomstwa 3- ze 3x prawie już osiwiałem... ale o moich małych szatanach nic mi do dzisiaj nie wiadomo, więc raczej żadnego nie zmajstrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyniX83 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 wszystkiego sa dobre strony. Z Zona postanowilismy sprobowac nasz pierwszy strzal bez i boom blizniaki (chlopczyk i dziewczynka) od tamtej pory dupa mi nie marznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To tylko pogratulowac :party: Niech rosną zdrowe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Dobrze, że nie mam podgrzewanych foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Hehe a ja mam ale jakoś dziwnym trafem ogrzewanie d*** mało co działa za to plecki grzeje znakomicie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Cóż ja grzeję codziennie, bo jak we wrześniu mam +3stopnie rano, a za jakieś 2 miechy będzie -25 to wolę zagrzać dupę niż trzęść się z zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 w obydwu mam podgrzewane fotele ale nie korzystam ważne żeby stało co trzeba a temperatura mniej ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 jak jezdzilem mercedesem CLS na dalekie trasy to tam bylo nie tylko podgrzewanie, ale i chlodzenie foteli bo skora dziurkowana...wiec wedle potrzeby i ochoty....gorace albo zimne jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 To juz wiecie koledzy po co macie na jajcach owlosienie,nie do zabawy tylko do utrzymania stalej temperatury klejnotow! Szacunek dla kolarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi