DUCHU 77 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 brak słów, zmarnowali piękne betki, powinni im ręce poobcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ta e34 w cabrio jest kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 nie no e34 w coupe lub cabrio to poprostu kozak...nie widze tam nic zlego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A w takim razie co powiecie na to http://carscoop.blogspot.com/2008/10/bmw-m5-ute-conversion-completed-full.html ? W sumie nawet mi sie podoba,a fele poprostu zaje.iste happy_bmw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 nie no to to jest konkret, nie jest zwieśniaczona tylko widać że zrobiona profesjonalną ręką...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ten pick-up jest spox, szkoda tylko, ze nie ma tych drugich świateł na tylnej klapsie, a oni te E34 COUPE i CABRIO jakoś poskracali cz tylko zaspawali drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Albo mi się miesza,albo był o nich wątek... pytanie_bmw Z tego co ja widze-jedna jest na 90% VT. Poza tym -z moich info - wynika że wyszły 2 fabryczne cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi