remi55 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Cześć. Tak jak pisałem w powitaniu będę liczył na pomoc i doświadczenie osób z forum. W związku z faktem iż jest to początek mojej przygody z tą marką pojawią się pewnie i liczne pytania. Staram się przeglądać forum żeby nie powtarzać już poruszonych tematów. A więc. Na zimnym silniku podczas mocniejszego przyspieszania (mocniejsze znaczy się takie coby słynny Fiat 126p mnie nie wyprzedzał - wiem że na zimnym nie dusimy) gaśnie silnik i zapala się kontrolka od świec żarowych. Wrzucam bieg puszczam sprzęgło - odpala i jedzie dalej. Dopóki silnik nie dojdzie do swojej temperatury nie idzie przyspieszać. No ... może rowery przegonię. Naduszę mocniej - gaśnie. Czy to tylko świecy czy coś innego. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 swiece raczej nie one słuzy tylko do odpalanie a pozniej juz nie grzeja, wnikał bym raczej w jakis czujnik temp. lub cos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 a krokowy ? jeżeli jest w dieslu , bo na tym się nie znam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witka wymień filtry paliwa i powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi55 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Z podziękowaniem PIT. Wystarczył filtr powietrza. Poprzedni właściciel przy wymianie wszystkich filtrów tego nie wymienił. Teraz śmiga jak ta lala. Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi