dj_drops Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Witam. Tak ostatnio cierpiałem na nadmiar czasu i wymyślałem co robić żeby się nie nudzić... Co byście powiedzieli, gdybym Wam użytkownicy, zaproponował konta mail'owe w domenie: my-bmw.pl lub podobnej ? Myślałem też o aliasach jeżeli ktoś ma stronę lub o nawet małym hostingu na jakąś galerię typu: nick.my-bmw.pl czyli mail: nick@my-bmw.pl www: nick.my-bmw.pl Co wy na to? Byłby ktoś chętny? Może jakieś inne propozycje? Odrazu uprzedzam że to nie ma być kolejna strona traktująca o bmw/forum/klub czy coś takiego... ma to być poprostu dla ludzi którzy się na tyle identyfikują z marką że chcieli by mieć takiego maila lub adres strony Best regards --- UPDATE --- Zapraszam na stronę my-bmw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Cos na wzór fotka.pl tyle ze dla maniaków BMW :?: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 no mogło by to tak wyglądać - wszystko da się zrobić tylko co Wy byście chcieli? Jaką formę ma to przyjąć? Najpierw i tak by zadziałała poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Pomysł całkiem fajny , poczta + podstrony z nickami cos na wzór takich boxów gdzie kazdy by mógł na zasadzie wypełnienia formularza opisac swoją beemke oraz dołaczyc zdjecia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No to jest już jakaś wizja i mi odpowiada Czekam na dalsze propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 bardzo fajny pomysł. mysle ,ze cos na wzor polska-jazda i było by ok ale tylko dla bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimerE39 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 pomysl dobry...pisze sie na takie cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Hej hej... jak też mówiłem tak zrobiłem... a więc: mamy do dyspozycji 2000 kont mailowych w domenie nick@my-bmw.pl narazie zrobiłem tyle jeżeli jest ktoś chętny do pomocy i zna się na rzeczy to zapraszam Konta można rejestrować na dwa sposoby: 1. http://my-bmw.pl/register/ - w treści wiadomości podać tylko nick / hasło (potem można samemu zmienić) 2. napisać na gg (opcja pierwsza jest najlepsza ) w razie wątpliwości pytać Pozdro i to taki mały prezent świąteczno/nowo roczny odemnie <bmw_3> :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 I jak poczta juz działa , ktos zakładał juz skrzynke ?? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja w to wchodze koledzy,tylko jest pewien problem....informatyk to ze mnie zaden.Wiec jakby ktos mogl mi dokladnie wytlumaczyc jak mam zalozyc skrzynke,bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Sposoby są dwa: 1. Wchodzisz na http://my-bmw.pl/register/ wypełniasz swój aktualny email żebym mógł do Ciebie odpisać w razie czego, temat byle jaki, a w wiadomości nick // hasło 2. Możesz mi na forum wysłać tak samo nick // hasło Jak to będe miał to założe konto... i przypominam że hasło można zmienić samemu później P.S. Skrzynki mają teraz po 7277 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 wypelnilem i wyslalem czekam na akceptacje moj login : piter320i :wink: i jeszcze jedno pytanie. jak jest z ustawieniem outlooka na te konto są problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 outlook bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 juz skonfigurowalem i dziala. dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja tez juz wypelnilem i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Update infomarcji na my-bmw.pl - zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja też wypełniłem i czekam <bmw_2> to jest na zasadzie skrzynek Google (mam już tam taką) pojemność skrzynki rośnie cały czas wraz ze wzrostem liczby użytkowników <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 dokładnie, gmail jest niezawodny. no i ta domena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 rewelacyjny pomysł <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 dzięki, konto masz utworzone. co do samych blogów to jeszcze nie działają, ale to tylko kwestia czasu muszę jakiś ładny template zrobić i będzie cacy i każdy będzie mógł mieć swoje miejsce w sieci [ Dodano: 10 Luty 09, 22:46 ] Potrzebne dwie chętne osoby do przetestowania systemu blogowego kto pierwszy ten lepszy, zgłoszenia tutaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi