Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

pomysł na... mail'a/www [update 09.02.2009]

dj_drops

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Tak ostatnio cierpiałem na nadmiar czasu i wymyślałem co robić żeby się nie nudzić...

Co byście powiedzieli, gdybym Wam użytkownicy, zaproponował konta mail'owe w domenie:

my-bmw.pl lub podobnej ?

Myślałem też o aliasach jeżeli ktoś ma stronę lub o nawet małym hostingu na jakąś galerię typu: nick.my-bmw.pl

czyli mail: nick@my-bmw.pl

www: nick.my-bmw.pl

Co wy na to? Byłby ktoś chętny? Może jakieś inne propozycje?

Odrazu uprzedzam że to nie ma być kolejna strona traktująca o bmw/forum/klub czy coś takiego... ma to być poprostu dla ludzi :) którzy się na tyle identyfikują z marką że chcieli by mieć takiego maila lub adres strony

Best regards

--- UPDATE ---

Zapraszam na stronę my-bmw.pl

• 2 miesiące temu...

Hej hej... jak też mówiłem tak zrobiłem... a więc:

mamy do dyspozycji 2000 kont mailowych w domenie nick@my-bmw.pl

narazie zrobiłem tyle jeżeli jest ktoś chętny do pomocy i zna się na rzeczy to zapraszam

Konta można rejestrować na dwa sposoby:

1. http://my-bmw.pl/register/ - w treści wiadomości podać tylko nick / hasło (potem można samemu zmienić)

2. napisać na gg

(opcja pierwsza jest najlepsza )

w razie wątpliwości pytać

Pozdro i to taki mały prezent świąteczno/nowo roczny odemnie <bmw_3> :party:

• 3 tygodnie później...

Sposoby są dwa:

1. Wchodzisz na http://my-bmw.pl/register/

wypełniasz swój aktualny email żebym mógł do Ciebie odpisać w razie czego, temat byle jaki, a w wiadomości nick // hasło

2. Możesz mi na forum wysłać tak samo nick // hasło

Jak to będe miał to założe konto... i przypominam że hasło można zmienić samemu później

P.S.

Skrzynki mają teraz po 7277 MB

• 4 tygodnie później...

dzięki, konto masz utworzone. co do samych blogów to jeszcze nie działają, ale to tylko kwestia czasu :) muszę jakiś ładny template zrobić i będzie cacy :) i każdy będzie mógł mieć swoje miejsce w sieci

[ Dodano: 10 Luty 09, 22:46 ]

Potrzebne dwie chętne osoby do przetestowania systemu blogowego :) kto pierwszy ten lepszy, zgłoszenia tutaj!!