Igor Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Cześć mam do was chłopaki pytanie jaką tarcze sprzęgłową kupić do bmw e30 silnik m20 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Kup komplet Sachsa sprawdzone, jest duzo lepsze niz np LUK'a http://moto.allegro.pl/item447136529_sprzeglo_bmw_e28_e30_e34_320i_520i_129km_sachs.html Link jest przykładowy , poszukaj w lepszej cenie na allegro mysle ze w okolicach 450zł powinienes kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Z 318 będzie pasować pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Z 318 będzie pasować pytanie_bmw Tego nie wiem musiałbys sprawdzic np na realoem numery czesci i wymiary, mozliwe ze pasowac bedzie ale jesli nawet to raczej do 2.0 / 2.5 robili te sprzegła mocniejsze zeby przeniosły troche wieksza moc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 no tak mam jeszcze jedo pytanie jak uszczelka pod głowice happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Uszczelka pod głowice to chyba najlepiej Victor Reinz dla Beemek i Mercedesów to najbardziej sprawdzona i popularna firma :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Wymieniałem sprzęgła w e34 i e39.Tam oryginalnie były sprzęgła SACHS i takie też założyłem.Jestem zadowolony i polecam.Z LUKĄ miałem problem,pomijając fakt,że mi je polecano i pomimo,że je chwalą uważam ,że to padlina. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi