woz Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ale jak się widzi poniektóre fotki to nieraz się samo ciśnie, żeby coś napisać (raz pozytywnie, a raz nie :mrgreen: ) co miałeś na myśli-pisanie komentarzy pod fotkami :?: Wiem, ze jak sie widzi foty, to az cisnie, zeby cos napisac o czyms z galerii. Ale zastanawiam sie, czy nie bedzie takiej sytuacji, ze sie rozpiszemy, i pod jednym zajebistym zdjeciem nie powstanie np caly ciag komentarzy poczawszy od komentowania felg az do zderzakow, i po jakims czasie z postow, ktore mialy sie skladac tylko ze zdjec, bedzie w 70% skladalo z komentarzy. A przeciez to galeria miala byc.. Dlatego ja jestem za, zeby powstal dzial do galerii, pt np KOMANTARZE. I tam mozna pisac ile wlezie.. O to mi chodzilo z tymi komentarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Popieram. Wiadomo,że są różne gusta i jeden napiszeze to jest zajebiste,drugi,że wcale nie i tak się rozpędzimy z tym pisaniem,że ktoś zainteresowany fotkami będzie przerzucał kilka stron postów,żeby zobaczyć następną fotę. Galeria to galeria. SAME FOTY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Galeria to galeria. SAME FOTY! Dlatego proponowałem zrobić ankietę :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 OK, to niech admin zrobi jakas ankiete do tego jesli to nie problem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi