Gość tedi Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 mam bmw 1.6 na wielopunkcie i nie pali na pierwszym pzewody,palec,kopułka,swiece,kompresja oky-elektronicznie sprawny-co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 sprawdz cewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav44 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 U siebie miałem podobny przypadek, okazało się że wtryskiwacz się zapchał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 stawiam na wtryskiwacz miał tak kumpel w325 e30 koszt 5o zł i chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERCIK Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 I CO ZROBIŁES TO!!! CO TO BYŁO BO MAM PODOBNY PROBLEM :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi