CaLL Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam Mam problem ze światłami. Miałem xenony(dostawiane) nagle padło oświetlenie deski rozdzielczej, kierunkowskazy, światła drogowe, światła wsteczne, podświetlenie tablicy rejestracyjnej, halogeny zostały jedynie mijania i pozycyjne przód tył i światła stopu. Proszę o jakaś pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Uklad sterujacy zwany Light Control Module moze byc przyczyna.Ja swoj wymienialem jak samoczynnie zarzyla mi sie zarowka od mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 a check control cos wyswietla ? jak nie a swiatel brak to tak jak tomski napisal ja mialem to w e34 jak mi jedno swiatlo mijania padlo a nie wywalalo bledu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaLL Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Już naprawione. To przez te xenony z allegro. Wysypała się pamięć w module świateł kosztowało mnie to 100zł żeby zaprogramować. Jeżeli ktoś ma problem z elektroniką to mam cudotwórce w Zielonej górze jeżeli chodzi o BMW wszystko potrafi zrobić 10 lat spędził w serwisie teraz na własną rękę działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi