MasterTDS Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam mam problem z otworzeniem wlewu paliwa w moim e30(mam je pare dni i jeszce nie tankowalem).Problem polega na tym gdy probuje otworzyc korek,tzn przekrcam kluczyk to korek sie swobodnie kreci,a gdy przekrecam kluczyk w druga strone to korek stoi w miejscu i w ogole sie nie rusza a za cholere nie chce wyjsc a nie chce nic na sile robic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 wydaje mi sie ze jest poprostu mocno zakrecony jak stoi w miejscu probuj odkercic powinien puscic no chyba go tam nikt nie zaspawal pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTDS Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 mam nadzieje ze nikt go nie zaspawal :)a z moim chwytem wole nie robic nic na sile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witka czasami tak bywa że sie zakleszczy a jak masz taki mocny chwyt to nie powinieneś mieć problemu z odkręceniem . ja mam tak samo a największą polewke mam na stacjach jak obsługa walczy z moim korkiem od wlewu paliwa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTDS Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 w Tde-sie na stacji tak walczyli co prawda z klapka ,ze ja wyrwali ale wkoncu udalu mi sie otworzyc ten wlew ale juz myslem ze wyralem wszysto z korzeniami ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi