el_banano Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 no i jak by nie patrzeć to panowie z VW byli chyba zawiedzenie bo dostali tylko 4 dowody a autek stało z 15 hehehe ale ogólnie mówiąc spot bez przygód to spot stracony :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A może parking na osobowicach, później rzut beretem do jadłodajni ew. pl. Maksa Borna, chociaż tam może być problem z zaparkowanymi autami, ale fajne miejsce do robienia fotek na arkadach też jest fajnie a bielany troszke daleko od centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A może parking na osobowicach, Przerabialismy ten parking jakies 2 lata temu , niestety trzeba było odpuscic bo za duzo pseudodrifterów sie zjeżdzało i zamiast normalnego spotkania zeby sobie pogadac to robiła się lekka obora :wink: Chyba pozostaje nastepnego Night'a zrobic na parkingu w Arkadach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly_86 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja bylem pierwszy raz na spocie było milo poznać kolegów z klubu w realu Wrażenia pozytywne, fajne spotkanie, niezła ekipa pozdro for all bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jak ktos robił w niedziele zdjecia i chce je udostepnic to prosze przesłac do mnie na maila : mord@go2.pl bo chciałbym to przesortowac i wrzucic na galerii :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Kurcza nie mogłem dojechać bo szkołe miałem.. :? Ale czekam na następny @Night no i urodzinki A parking na Leclercu może być ciekawą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Galeria: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 To ja dorzucam klipa :drunk: http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/bmw-at-night-wrzesien.wmv oraz dla tych co nie maja mozliwosci skopiowania na dysk wersja Jutubowa :wink: http://pl.youtube.com/watch?v=GmNHWsYdWZM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Klip pierwsza klasa 8) <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 No klip fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja na spoty jeździć będę i tak, ale tak sobie myślałem ,że może coś innego niż magnolia można by wymyśleć. pytanie_bmw Nie wiem czy parking na dominikanskim nie jest najlepsza opcja. Miejsca sporo, wystarczy schodami zjechac pare pieter zeby cos zjesc, panowie w sukach nie przyjada bo przeciez tam zeby wjechac to bilety parkingowe itd. Taie moje skromne zdanie.. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 klip rewelka no i muza super dobrana mordulec jak możesz to prześlij mi na PW ten kawałek co leciał ostatni na tym klipie. on sie bodajrze nazywa "silence" pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 klip super !! musze się kiedyś na taki nocny spot wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 nie no filmik rewelacja wiadomo kto robil.Oby wiecej takich filmikowi i takich spotkan <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi