Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Widzę, że z pań będę tylko ja ,a szkoda Pola tez bedzie :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Będę będę :mrgreen: :mrgreen: Do zobaczenia happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 To w końcu gdzie ? Pozdro ! [ Dodano: 28 Wrzesień 08, 11:36 ] dlugo bedziecie na magnolii? nie ukrywam, ze mam blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 jestem za galeria jak ostatnio.ale oczywiscie tez sie dostosuje jak mialo to by byc gdzies indziej :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Galeria Dominikańska godzina 18:00 (górny parking) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 tajsoniksie dawaj BMW ASTRA przyjedz to dodrasujemy i potuningujemy ja trszke :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Jednak <bmw_1> dołączę.Lecę z Lubina z Rafałem i kolegą w e39.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 tajsoniksie dawaj BMW ASTRA przyjedz to dodrasujemy i potuningujemy ja trszke :cool: A macie strecz?? 8) LISTA!!!!! 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 15. Karolcia i Paweł 16.Rafal-lubin i kolega e39 17.blazej 18. Goglin & Macku 19. sulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 macku mamy mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ja niestety chyba odpadam... Jak nie urok to sraczka..... Sprobuje wkrecic srube do konca , jak powietrze nie bedzie uciekac to przyjade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Widzę, że z pań będę tylko ja ,a szkoda ja też biore dziewczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 KTO JEST WŁAŚCICIELEM TYCH POJAZDÓW :shock: :?: Było zajefajnie jak zawsze ze sprawdzoną ekipą. Nawet lista obecności była i mamy wszystko nagrane Czekamy na info jaki plan za tydzień. Pozdrowionka dla wszystkich <bmw_1> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Spocik bajerancki , wkoncu była okazja sie spotkac i pogadac i mniej wiecej nakreslilismy plany co do obchodów 3 latek Maxbimmer'a :drunk: Frekwencja dopisała , niektórzy sporo kilosków zrobili zeby przyjechac na spota ale mysle ze było warto bmw_beer Kilka fotek ze spotu : *jak ktos ma zdjecia z dzisiaj i chce je udostepnic to mozna przesyłac do mnie na maila :arrow: mord@go2.pl to posegreguje i wrzucimy do galerii :wink: [ Dodano: 28 Wrzesień 08, 23:25 ] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 KTO JEST WŁAŚCICIELEM TYCH POJAZDÓW Teraz ja mówię, nie skończyłem jeszcze!! :? 8) Hehe Ekipa z niebieskiego dźipa spoty pomyliła... przecież to nie był VW spot :mrgreen: Ogólnie było super!! pozdr <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ... [ Dodano: 28 Wrzesień 08, 23:32 ] Hehe Ekipa z niebieskiego dźipa spoty pomyliła... przecież to nie był VW spot Chłopaki z wrazenia zapomnieli sie przedstawic :lol: :lol: :lol: Pozniej na połbina ich spotkałem jak zjezdzali ze zmiany :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 jakis filmik jest moze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 no to było kozackie KTO JEST WŁAŚCICIELEM TYCH POJAZDÓW a odpowiec ja my nasze :lol: Ja jestem rowerem uklon_bmw :lol: ale było fajnie jak zawsze <bmw_2> teraz cos na 3 urodzinki :party: trzeba pomyslec nad :gril: :drunk: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 hehe, niestety nie udało mi się wpaść na galarię i zjawiłem się dopiero na magnolii ale i tak było porządku, przygoda z Panami w niebieskim vw i chyba nie byli zbytnio zadowoleni z tego ,że nie mieli się za bardzo do czego przyczepić ale tak na przyszłość można zmienić myślę miejscówkę z magnolii bo myślę ,że każdy ma w aucie coś hmm bez homologacji na przykład :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 mat, każdy ma w aucie coś hmm bez homologacji na przykład No co ty gadasz. Jak będą chcieli się przyczepić to i tak się przyczepią, z całym szacunkiem należy to............ zignorować <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ja na spoty jeździć będę i tak, ale tak sobie myślałem ,że może coś innego niż magnolia można by wymyśleć. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ja na spoty jeździć będę i tak, ale tak sobie myślałem ,że może coś innego niż magnolia można by wymyśleć. pytanie_bmw propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 może na e.leclerc jest też dobra ściana do zdjęć jak nie ma autek może być ok. myślę ,że nie było by jakiś problemów. jak będę w jakąś niedziele wieczór w tych okolicach zdam sprawozdanie co do ilości samochodów w niedziele wieczorem, co prawda parking jest mniejszy ale ścigać się i tak tam nikt nie ma zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Gdzieś gdzie jest dużo miejsca i jakieś Mc lub KFC, mogły by być bielany, ale może być problem z dojazdem i mcDonald jest tam delikatnie mówiąc niedobry.Zawsze zostaje KFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 mat, Cytat:każdy ma w aucie coś hmm bez homologacji na przykład No co ty gadasz. Jak będą chcieli się przyczepić to i tak się przyczepią, z całym szacunkiem należy to............ zignorować No dokładnie wczoraj przyjechali bo takie dostali wezwanie a to ze akurat stalismy sobie na parkingu w wiekszej grupce w dodatku przy beemkach to z automatu kogos trzeba było spisac tak jak gosc mówił kto fisiował i sie bawił w drifciarza to jest na kamerze przemysłowej z magnolii od nas nikt nie wydziwiał tylko normalnie sobie stalismy i gadalismy wiec jest luz dlatego nie ma co sie zbytnio tym przejmowac :wink: Z naszej strony byla kulturka <bmw_1> Co do samej miejscówki to tez jest za zmianą powiedzmy parking na galerii Arkady a potem przejazd na bielany albo jakos tak wszystko do dogadania bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 spocik zajebiaszczy panowie chyba byli troch otumanieni bo chcieli ruszac z recznego,tak tak czekamy na jakies dokladniejsze info zwiazane z urodzinkami maxbimmera.Trzeba to dosyc hucznie swietowac bmw_beer :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi