dj_drops Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 to gdzie spot? na dominikańskim ostatnio było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz Bede na 95%. W niedziele siedze w pracy. Musze przypilnowac jakiejs roboty, ktora potrwa pewnie do jakiejs 22, ale postaram sie wyrwac na godzinke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ma byc cieplo i slonecznie to moze bielany a pozniej mc magnolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Aktualizuje liste. 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 Kosa to podejmij końcową decyzje i podaj konkretne info bo jakoś z poprzedniego posta wnioskuje że nie do końca jesteś pewien :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Nie bede sie wypowiadal, bo to byloby w sumie moje pierwsze spotkanie, ale widzialem kilka fotek ostatnio z jakiegos spociku w galerii dominikanskiej i powiem, ze calkiem niezle Ja bylbym za dominikanskim, ale sie dostosuje. Tylko jakies klarowne info i mi styka.. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dobra nie ma co kombinowac : Galeria Dominikańska godzina 18:00 (górny parking) :arrow: przed 19:00 lecimy na magnolie chyba ze cos innego sie wymysli na miejscu :drunk: bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 My się też piszemy: Aktualizuje liste. 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 15. Karolcia i Paweł Kosa może razem skoczymy? Popieram bielany zawsze to większe prawdopodobieństwo dojazdu na czas :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 My się też piszemy: Aktualizuje liste. 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 15. Karolcia i Paweł 16.Rafal-lubin i kolega e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa500ex Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ja będę na tym zlocie tylko dokładnie gdzie i o której godzinie podajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ja będę na tym zlocie tylko dokładnie gdzie i o której godzinie podajcie GALERIA DOMINIKAŃSKA - GÓRNY PARKING GODZINA - 18:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 przed 19:00 lecimy na magnolie chyba ze cos innego sie wymysli na miejscu Ale mam nadzieje że i tym razem będze przejazd przez Plac Solny :mrgreen: NIe zapomnij kamery :wink: pozdro do zoabaczyska <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Kurczę widzę,że spora ekipa się szykuję.Postaram się do Was dołączyc.Mordulec wyślij mi na PW numer komórki bym mógł Was zlokalizowac jeśli nie zdążę na 18.00.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 dla zainteresowanych ustawka na ORLENIE o godz 17:20 na Jedności Narodowej <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ja też bym sie pisał na takie spotkanie, bylby to mój pierwszy spot i mam nadzieje że bedzie można go zaliczyć do udanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Aktualizuje liste. 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 15. Karolcia i Paweł 16.Rafal-lubin i kolega e39 17.blazej jak chcesz jechac to wpisuje sie na liste <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 nie wiedziałem jak to zrobić, alaszi dzieki za dopisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 LISTA!!!! 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 15. Karolcia i Paweł 16.Rafal-lubin i kolega e39 17.blazej 18. Goglin & Macku :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Witam górny parking w galerii czyli który?A,B,czy C?Chyba ,że chodzi o inne miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Witam górny parking w galerii czyli który?A,B,czy C?Chyba ,że chodzi o inne miejsce.Pozdrawiam Szczerze to nie wiem ale chyba C jak juz wjedziesz w korkociąg to lec do samego konca chodzi o parking na samej górze ten w wersji cabrio bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No na samym koncu a tam juz sie znajdziemy jak było ostatnio happy_bmw LISTA!!!! 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 15. Karolcia i Paweł 16.Rafal-lubin i kolega e39 17.blazej 18. Goglin & Macku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 chodzi o parking na samej górze ten w wersji cabrio a będzie jakieś palenie gumy na tym parkingu? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 1. Mordulec 2. dj_drops 3. Tazunio (na 70% - w sobote zmieniam wydech w aucie jak wszystko bedzie ok, to przyjade) 4.sliwa99 5. Rafałs 6. Kosa 7. Crazy Team BANAN & ALASZI 8. manon - jak mi do soboty oddadzą fotele - bo na razie mogę jeździć tylko na stołku:) 9. Browaron ( Toczek) 10. mat 11. Broder (90%) 12. Adams 13. woz 14. seweryn e30 15. Karolcia i Paweł 16.Rafal-lubin i kolega e39 17.blazej 18. Goglin & Macku 19. sulek Do zobaczenia w Galerii Dominikańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Kosa może razem skoczymy? Popieram bielany zawsze to większe prawdopodobieństwo dojazdu na czas ja od rana bede we wrocławiu juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 tak sie zastanawiam czy wjade do galeriii...ale chyba nie powinno byc tak źle...zawias mam od traktora <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Widzę, że z pań będę tylko ja ,a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi