Player Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 nie mam pojecia nie mam juz sil na te auto wymienilem 14scie silniczkow krokowych 2 razy przeplywke raz sterownik silniczka nowe gumy od filtra do kolektora wszystko szczelne co to moze byc tylko na przepustnicy widze ze conieco sie poci czy komputer ma cos z tym wspolnego no nie mam pojecia co robic dalej chyba wsadze M30B35 bo juz mam dosc. EDIT: aha i mam maly luz na wtryskiwaczu pomocniczym rusza sie do przodu i do tylu ale minimalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Domyślam się że chodzi Ci o nierówne obroty tak ? sądzę że to wina zaworów , Eta ma mniejsze niż zwykła m20b25 i jest czuła na tym punkcie , do tego mogą dojść luzy zaworowe itp itd . a gaz masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi