frendzel Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 SPRZET DIAGNOSTYCZNY! potrzebuje kogos z takim sprzetem zeby sie podlaczyl pod e39 530d auto mialo lekki wypadek w przod i wszystko dzialalo paolilo stalo prawie 3 tygosnie u lakiernika wymyslali ze lakieru nie moga dobrac i takie tam!!! auto wczesniej normalnie palilo wszystko dzialalo! wymienilem nowy akumulator bo wtamtym prawdopodobnie od uderzenia urwala sie cela! msprawzdalismy z kumplem i tak wychodzi jakby komputer nie dawal dawki maliwa slyszalem ze jak akumaulator nir jest dlugo polaczony moze nalapac jakichs bledow i moze to byc od tego albo lakiernicy myli silnik bo pewnie byl caly w kurzu od szpachli i cos zalali jets mokre bo auto normalnie kreci tylko nie chce zalapac reszta wszystko dziala!!! PROSZE O POMOC I NAMIARY NA KOGOS KTO DYSPONUJE TAKIM SPRZETEM Z OKOLIC DZIERZONIOWA LUB SWIDNICY I JETS MI W STANIE POMOC!!! Z GORY DZIEKUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Szybka pomoc szybka odpowiedz. Znawcy od diesla Slotwina k.swidnicy kierunek walbrzych. Flisak Diesel serwis po prawej stronie przy gyros bar. maja wszystki sprzet do diagnostyki i naprawy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frendzel Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 dzieki pieknie! kiedys bylem tam u nich z vw boa do roboty wtryski mi robili! tylko nie znam tam do nich numeru telefonu, masz moze??? wlasnie przed chwila gadalem z takim gosciem i mowil mi ze w bmw jest taki przycisk powypadkowy i jak blacharz tam cos robil to mogl sie wylaczyc i teraz niechce odpalic! i niby wystarczy go wlaczyc i bedzie ok tylko ja nie wiem gdzie ten przycisk jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi