CZESKI Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 mam wycieki z układu, niezbyt duże ale trzeba to zrobić, czy jest możliwosc ze podokrecam co mozna i po sprawie - czy trzeba cos robic z tym? zaczynam dolewac juz plyn do pompy, nie podoba sie mi to by z buni cos lalo czy tez kapalo, po odjechaniu ma byc czysto w tym miejscu, ale do sprawy wracajac, prosze o podpowiedz w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ja też mam ten problem i musze wymienic przekłądnie całą bo to jużpowazne :cry: jak to nie jest coś powaznego to mżna to naprawić, sa do kupienia takie zestawy do naprawy małych usterek przekłądni (uszczelki i takie tam bajery) musisz jechac do jakiegoś warsztatu niech tam zajrzą i CI powiedzią czy da sie to naprawić czy przekładnie do wymiany Jeszcze zalezy z kąd Ci to cieknie, mi np. z pod uszczelniacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja też mam ten problem i musze wymienic przekłądnie całą bo to jużpowazne :cry: jak to nie jest coś powaznego to mżna to naprawić, sa do kupienia takie zestawy do naprawy małych usterek przekłądni (uszczelki i takie tam bajery) musisz jechac do jakiegoś warsztatu niech tam zajrzą i CI powiedzią czy da sie to naprawić czy przekładnie do wymiany Jeszcze zalezy z kąd Ci to cieknie, mi np. z pod uszczelniacza rozumie kolego i zapytam z czystej ciekawosci - za ile chodzi uklad do e-36 ? (nowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja też mam ten problem i musze wymienic przekłądnie całą bo to jużpowazne :cry: jak to nie jest coś powaznego to mżna to naprawić, sa do kupienia takie zestawy do naprawy małych usterek przekłądni (uszczelki i takie tam bajery) musisz jechac do jakiegoś warsztatu niech tam zajrzą i CI powiedzią czy da sie to naprawić czy przekładnie do wymiany Jeszcze zalezy z kąd Ci to cieknie, mi np. z pod uszczelniacza rozumie kolego i zapytam z czystej ciekawosci - za ile chodzi uklad do e-36 ? (nowy) nowy ponad 2 koła..... przekładnia regeneracja 700-1000 używka - 200-500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 regeneracja samemu 150 części + własna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi