e38 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 witam moim problemem jest to,ze moje bmw nie chce jezdzic jak włacze klime, zaczyna wtedy nierowno chodzic jakby nie paliła na kilka świec. czasmi jest nawet tak ze ciezko ma sie uciagnac. po wyłaczeniu klimy dalej tak jest, problem dopiero znika po kilku dniach. calkiem mozliwe ze klima nie jest nabita bo w lecie bardzo słabo chlodzila jezeli chodzi o grzanie jest bardzo dobre...w lecie tez mialem ten problem ale nie bylo az tak zle jescze dalo sie jezdzic teraz jest coraz dorzej...prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 BMW ma to do siebie(przynajmniej na pewno w e34 i e39(większość jak w e39) ),że jak klima była nie nabita to w ogóle się nie załączyła.Raczej szukałbym przyczyny w sprężarce.Może powodować zwarcie w elektryce i to zakłóca pracę silnika. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Dokladnie,zalączenie klimy powoduje zbyt duze obciązenie i stawialbym na problemy elektryczne. No nic,pojedz np.na legnicką tylko nie do Wieska tylko obok do jego brata Janusza i tam wszystko jest na miejscu.(elektryk,diagnosta itp) dokladnie znajdą przyczyne ,a jak juz przeliczą koszta ,a ty sie od razu nieprzewrocisz uslyszawszy je to pewnie u nich zalatwisz problem. Nie no troszke zarty sobie robie z tą kasą ale jednego jestem pewny-E38 są naprawde drogie w eksploatacji [ Dodano: 25 Wrzesień 08, 06:25 ] sorka,dopiero zobaczylem ze nie jestes z wrocka Jak cos to moge podac ci dokladny adres,a jak nie to szukaj jakiegos zakladu z magikami od bmw bo niewydaje mi sie ze normalny elektryk sobie z tym da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi