Sebol e30 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Instalacja LandiRenzo+ Blos, nalatane na gazie jakieś 40tyś. Podczas jazdy na gazie szarpie i przerywa tak jakby nie podawało paliwa, na benzynie nie ma problemów. Zmieniłem świece i ustało, po miesiącu znów to samo. Wnioskuje że to nie kable wn, mają 1.5roku, bez przebić no i to że ustało szarpanie po wymianie świec. Co może być nie teges? Znacie jakiegoś dobrego gazownika z okolic Bytomia?Hilfe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centu$ Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 sprawdz filtry w parowniku U mnie to samo było i w parowniku byłu duuzo syfu i filtry zabite. Wymieniłem i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol e30 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 sprawdz filtry w parowniku U mnie to samo było i w parowniku byłu duuzo syfu i filtry zabite. Wymieniłem i po sprawie Filterek też wymieniłem, w parowniku czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centu$ Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 hm... Moze blosa masz zle ustawionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol e30 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Teraz szarpie już i na benzynie, stawaiam na wtryski. Dają coś te preparaty do czyszczenia wtrysków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Niewiele-a w układzie zapłonowym musisz jeszcze wymienić kopułke i palec(jakie przewody wn. założyłeś?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi