Łukasz2000 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Witam, mam taki problem gdy silnik jest cieply i zgasze go na chwile to zy 10 min ma problem z odpaleniem, trzeba krecic po kilka razy, 40/50 razy nawet. Czy moze to byc Bendix od rozrusznika, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Wydaje mi sie za jak rozrusznik kreci to chyba nie ma to nic wspólnego z bendiksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Na pewno nie jest to wina rozrusznika.Po prostu nie kręciłby Ci lub cykał przy zepsutym bendyksie lub tulejach na rozruszniku).Na sekwencji auto odpala Ci z benzyny,nawet przy ciepłym silniku.Ja szukałbym przyczyny bardziej w instalacji gazowej.Podjedź gdzieś do jakiegoś dobrego warsztatu,podepną Ci ją pod kompa i wtedy będziesz wiedział,co dolega Twojej Buni. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi